|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  800 801 [802] 803 804   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
13.4.2010 11:41:31   
škorpija
ja neću bebija voditi na tu vakcinu barem dok ne napuni 13 mjeseci, a tema jest fakat strašna, ja neću više ni da čitamuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20026
13.4.2010 12:20:02   
shejla
kakva je to tema, ja ne procitah nista...srecom user posted image  jer smo mi bili na vakcini prije par dana....

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20027
13.4.2010 12:32:53   
Mya_81 RR
Dadada, reci da nije probao bjelance...sad će nam sva djeca kolektivno biti alergična na bjelanjak user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 20028
13.4.2010 12:33:37   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: shejla

kakva je to tema, ja ne procitah nista...srecom user posted image  jer smo mi bili na vakcini prije par dana....

Pretpostavljam da niste imali nikakvih reakcija user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 20029
13.4.2010 12:37:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Dadada, reci da nije probao bjelance...sad će nam sva djeca kolektivno biti alergična na bjelanjak user posted image
ma suti...evo sam josuser posted image ...mora se i to...sta cu

A emice...kako ces za skolu...mislim procitala sam da nece vakcinisati pa se sad pitamuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 20030
13.4.2010 12:55:03   
shejla
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: shejla

Pretpostavljam da niste imali nikakvih reakcija user posted image

nismo user posted image  Cak nam je rekla dr. da se ova vakcina najlakse podnosi i da rijetko ima reakcija. Moguce je poslije 15-tak dana da se pojavi mala temperatura, ali to je rijetko...

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 20031
13.4.2010 13:12:24   
Apotekarka
Moje dijete ustalo pravo nerovozno i j ga u 12 i 30 stavia spavati i do sad se vec 3 put probudio placuci,joj ovo vrijeme ubija a i Antonio je nenagodan a smi smo cjeli dan...
Hocemo sunceeeeeeeeeee
Joj ja sam sinoc cula jednu lijepu vijest djecak sto sam spominjala da ima 10 mj sad i leukemiju je bolje,dobro podnosi terapije,dobio vise od 10 kg na tezini i sad su 9 dana kuci pa ce na terapije pa sve tako...Uglavnom bolje stanje samo svi koji ga zele vidjei moraju nositi zatitne maske da mu sta neprenesu...Dusa draga nek samo ozdravi

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 20032
13.4.2010 13:51:47   
megi
evo i nas,
adna se nocas budila svaki sat i pol, isto kao da je sat navijala, ama tacno u minutu i svaki put trazila da doji, odnosno da zaspi uz mene a pomalo je i dojila, elem ja jutros ko zombi, nadam se da se ova noc nece ponoviti
vrijeme je fakat fuj, ali mi smo malo prosetali do prodavnice
imamo goste pa isli da kupimo kolace, nismo mi vrijedni ko skorpija da pravimo torteuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20033
13.4.2010 14:48:21   
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Moje dijete ustalo pravo nerovozno i j ga u 12 i 30 stavia spavati i do sad se vec 3 put probudio placuci,joj ovo vrijeme ubija a i Antonio je nenagodan a smi smo cjeli dan...
Hocemo sunceeeeeeeeeee
Joj ja sam sinoc cula jednu lijepu vijest djecak sto sam spominjala da ima 10 mj sad i leukemiju je bolje,dobro podnosi terapije,dobio vise od 10 kg na tezini i sad su 9 dana kuci pa ce na terapije pa sve tako...Uglavnom bolje stanje samo svi koji ga zele vidjei moraju nositi zatitne maske da mu sta neprenesu...Dusa draga nek samo ozdravi

user posted image user posted image user posted image za malog borca da ozdravi

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20034
13.4.2010 15:26:07   
Anoniman
pozzz  A.zaspo ja poslozila ormane svu odjecu zimsku izbacila topliju i kapice skafander,nadam se da nisam uzalud user posted image kakvo je vrijeme moze biti i snijega a ja vec zimsku odjecu sklonila
Mene glava boliiii uzas bas sam fujj jedva cekam noc abd.da se istusiram i idem lec.
Apotekarko,bravo za malenog drago mi je da se oporavljauser posted image
Vidim druga muce zubici slabo spava kod nas je sve dobro sad,zasad spavamo
Nejrice,da nam drug brzoo ozdraviuser posted image user posted image
mya,novi avatar je presladakuser posted image

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 20035
13.4.2010 16:18:43   
mnn
drage moje hvala vam što mislite na nas.tajra alex ima 2.5. rodjendan...kako brzo leti.kako si ti?kako curice? svima vam šaljemo puse.ivančice to mi kaže i susjeda...uf..neka ima reda..imaš pravo..sad si me smirila.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20036
13.4.2010 18:23:51   
ivanak
Ej mame i bebe.... mi smo bolje i sve je ok... nema problema, nema temperature, ni ti začepljenog nosića.
Pravi mali živahni je postao. Pokušava se dizati sam na noge, ali mu baš ne ide... sve traži nešto da se dohvati kako bi se mogao popeti. Brzo idemo na redovni pregled kod pedijatrice i valjda će reći da dobro napreduje.
Pusa svim bebama....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 20037
13.4.2010 20:39:35   
Nenci
Drage moje forumasice evo nas da vas pozdravimo :)))))

Da znate da mislimo na vas samo nekako uvijek neka frka pa nemam kad.

Viktor je danas napokon bio u setnji poslije ova 2-3 ruuuzna dana i odmah je manje nervozan. Inace je sinoc bio uhhh samo je plakao.
Ja sam stalno u dilemi jer ga dojim pa se uvijek bojim dal mu je dovoljno , dal je gladan uhh...a sve to sto je na pocetku izgubio na tezini pa sam se isprepadala.
Al eto kad ga pogledam vidim da napreduje fino, zabucio se vec malo u obrazima a i neki bodici su vec kratki pa mi bude lakse. Valda je ok.

Sve vas puno cmokamo i user posted image  i mame user posted image user posted image user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 20038
13.4.2010 22:04:25   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Pozdrav i od nas da li je to dadada u pitanju  Moparu vakcina?
MMR vakcina(Morbili, Rubeola, Parotitis)to je ta valjdauser posted image

dadada- ja sam u proslu srijedu vodila andreja na tu vakcinu, i pioslaa sam na temama o toj vakcini, a pisala sam i ovdje nisi upraztila i molim boga da ne bude reakcija i mene je strava hvatala..ja sam se na vrijeme uputila u sve i bilo me poravo strah, ali sam opet ga htjela odvesti kad sam bila slobodna da je primi, nego sad gledati s posla kako skombinirati. Nas su na pregledu s 9 mjeseci uputili sto da radimo do te vakcine, jaje se treba probati prvo pomalo zumanjce, pa bkelance..dok ne dođe do cijelog..e sad normalno da ti ga nece cijelog pojesti , pa onda u pitama, ili nekoj drugoj hrani koja sadrzi jaje... jer se te vakcine nesto prave na bazi jajeta..imas na temama sve. kad sam sve iscitala prepala sam se ovih nasih mo-pa -ru,pa s am zvala dolje jer nisam ga htjela voditi ako ima takve nus pojave, uglavnom sam visila na raznim forumima i nasla da su priorix najbolje te vakcine...te sam zvala dom zdravlja i prijateljicu da mi kaze koje su kod nas, i meni su rekli da je iako je ovo cudno kod nas u MO. priorix i stavrno kad su mu davali vidjela sam kutijicu svaka je posebno, priorx boce..i kao i svaka vakcina mogu imati nus pojave iako je ova naj blaza...rekose mi između 6-14 dana moze biti , ali rijetko temperature, osipa, problema sa zvakanjem simptomi tih virusa, evo ja ga pratim non-stop...za sad je poceo danas kasljati onako zrelo pomalo..ali ne curi nosic i molim se da ne bude ture...joj mrzim vakcine, a sta ces

< Poruku je uredio iv@ncica -- 13.4.2010 22:07:24 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20039
13.4.2010 22:10:44   
iv@ncica
izvjestaj ;
dan na poslu zivahan, ja nenaspavana, pa s posla po njega, pa rucak, pa kuca , pa pegla, pa oko njega, pa opet pripreme za posao, nikad necemo spavati vise nikad ..andrej opet nocas kuko i kenjko pola noci, da bi jutros zaspao u 6, i spavao s mm do 9user posted image , a ja ustala u 60i 30, a mama na poslu..uh a meni muci i nocu i danju...ova ga kisa umori, sve je zivlji, prica i brblja..i muce ga zubi..ujeda sve sto na sto naleti..moje rame i ruka su modre..valjda ga i ta muka muci...ohhh..narast c e ove bebe..neka neka user posted image
danas je iz cista mira poceo da kaslje, ono zrelo..a nosic ne curi, ponekad malo vidim proguta unutra.user posted image , nadam se da nece ici na gore i d a nije reakcija na vakcinuuser posted image
i jos nesto od kad sam pocela raditi, andreje nece sikuuser posted image , ko da mi se osvecuje sto me nema..ali zato sve drugo maze..i mora da proba..a kako je sad decko dam mu da lizne svasta nesto..lizao je spagete i lizao cokoladni kolac inace mu to ne dam

za bebe koje su ozdravile user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 20040
13.4.2010 22:20:50   
Anoniman
Moram se javiti bar malo, pozelim vas ali sta mogu kad sam kratk as vremenomuser posted image
Prvo da ohrabrim sve mame koje trebaju voditi djecu na MMR vakcinu, bar ove u SA, jer kako sam shvatila po vasim pricama nijedan grad ne daje istu vakcinuuser posted image , mislim malo su i te price zastrasujuce, moja A je primila u 12. mjesecu tu vakcinu i hvala Bogu nije bilo nikakvih reakcija cak se nakon te vakcine ne stavljaju ni obloge ni nista slicno, proslo sve super, a dr. mi rece da je sad opet pravilo da je daju u 13. mjesecu starosti beba, sretno svimauser posted image
Kod mene radni dani proticu super, a i A slusa tatu i tetu a i mene kad dodjem s posla, ma ne ureklo se, ljubi je majkauser posted image
Pozdravcek svima i ljubite male guzeuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 20041
14.4.2010 1:07:46   
Ella_H
Pozdrav svim mamitama i bebicama
mi smo dobro zdravo i debelo i mama i Ammar haha
hodamo malo dobili smo i treci zub i nije lose
ljubimo sveeeee

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20042
14.4.2010 6:42:04   
pjenica mala
Dobro jutro i od nas!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 20043
14.4.2010 8:14:54   
Anoniman
jutro
mi smo sinoc imali dosta budjenjauser posted image oko 2.jeo i oko 3 usto kmeci vrti se tako,da sam opet bila primorana da ga stavim pored sebe jer nisam imala snage ustajat svako malo.
Tako da je jutros poranio u 6user posted image user posted image lopov.Ja sam fujjuser posted image user posted image nervozan,nenaspavana
Gdje moze biti gore od ovoga
I jos moram,slusat i trpit A.nervoznog........
Gore mi je ovo vrijeme ubija me  tmurnoca
Ma da je sunce neka je rano ustat odma se bolje osjecam a ovako.......nevalja...
Nadam se da ste vi imali bolju noc.

(odgovor članu pjenica mala)
  Neposredna veza do poruke: 20044
14.4.2010 8:56:15   
Anoniman
jutro ženice ,mi smo takodjer imali losu noc sa 100 budjenja ,nesto kontam da nije do vremena al opet on ne spava dobro ni kad je vani najljepse user posted image  iv@ncice ma svaka cast tebi sto sve stižes pogotovo sto slabo spavas a posao tako zahtjevan ma ti si meni cudouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20045
14.4.2010 9:22:58   
Mya_81 RR
Vidim vremenska prognoza nam je haos bila dobra user posted image user posted image

Rekoše srijeda bez kiše, a kod nas trenuto pada li pada user posted image user posted image user posted image user posted image Bas mi je trebala jedna šetnja danas jer vidim da je M doma poprilično nervozna, a spavanje noćas neću uopće komentirati user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20046
14.4.2010 9:47:04   
dafri
jutro,
i kod nas je sinoć bilo user posted image ,budila se plačući,
a vrijeme je i dalje user posted image kao i ja

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 20047
14.4.2010 9:54:02   
Hanady RR
ja sam totalno bezeeeeeeee
mrsko mi radit, mrsko mi i pričat, sve mi mrsko....
jedva čekam kući da se sa djecom oraspoložim
baš sam bljakica

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 20048
14.4.2010 10:05:53   
marinčii
pozz i od nas,vidim kod sviju isto raspoloženje,baš ovo vrijeme puno utječe na sve i mi smo se noćas budili ma milion puta stalno nešto kmeči ni cuca ga više ne može umirit ,dojila ga 3 puta ma izgleda ja neću lako s tim dojenjem prestat a bila ko odlučila da pomalo smanjujem,još ga pratim zbog onog pada od neki dan i u strahu sam al eto hvala bogu sve ok zasad

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20049
14.4.2010 10:08:47   
R&T@
Dobro jutro
Mrzim kad napisem poruku a one ne prođe....
Ja danas odmaram i odoh sa starijiom u BBI centar, a kisa nek pada koliko hoce
user posted image (ovo vremenskim neprilikama a ne vamauser posted image )

mnn, cure dobro, hvala bogu, vec se pomalo igraju, a ja odmaram.....
Vama se primakla majska zabava....
Mya, avatar je med medeni, a tvoja cura nista ne valjauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  800 801 [802] 803 804   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  800 801 [802] 803 804   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *