|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  799 800 [801] 802 803   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
13.4.2010 9:17:05   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

A ja se baš ulijenila otkako je ovog vremena...kad se sjetim procesa spremanja (ravno sat i pol) nigdje mi se ni ne ide...dok se naravno opet ne uštelimo s tim...

Mnn, pa ti si nam se totalno izgubila. Nadam se da ste dobro user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 20001
13.4.2010 9:56:44   
anidla
jutrooo000oo000ooo0000 user posted image

Noa opet vristi, dijete ne smiruje user posted image a za satak nam trebaju doci gosti mama2009 i lady26 sa curicama...ako ovaj ovako nastavi bice veselo user posted image

Ljubimo bebare, a ni mamushke ne smijemo zaboraviti user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 20002
13.4.2010 10:01:43   
Anoniman
Dobro jutro zelimo svima...
prvo da cestitamo sve sto smo propustili, od rodjendana, zubica, koraka i ako je jos nesto bilo... user posted image user posted image user posted image user posted image

felix, masallah Anelko nam pravo napreduje... ljubimo ga punooo... kazem ja tebi, bice on pravi mali bucko kojeg cu da porucam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

myb@by zao nam je drugarice, nadamo se da je to samo trenutacno proradili bronhiji, da ce pilence brzo ozdraviti i biti bolje... saljemo joj user posted image  za ozdravljenje....

Meri, Majdica je medenjak pravi... ma bice ona prava cura pa ce spavati u krevetacu... neka malo voli i da se mazi... user posted image user posted image user posted image

mi smo hvala Bogu malo bolje, Nane je par puta izbacio slajma i slinica na nos i par puta je povratio tako da jutros nema hropinjanja... kupili smo sljeza pa cemo malo i s tim da probamo jos izbaciti i ako Bog da sutra cemo biti ko novi... a mama je jucer snimila da su stigla nova kolica u prodavnicu pa cu danas da smeknem fino kakva su... znam samo da su Gracova... user posted image

Neposredna veza do poruke: 20003
13.4.2010 10:02:30   
Anoniman
anidla... ljubi nam cure za nas... a i momka naravno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20004
13.4.2010 10:05:02   
Anoniman
a zaboravih da vas pitam, Ermin s vremena na vrijeme zna da se strese ono kao da se upiskiriski... ali nekako mi to precesto uradi... zna se desiti da se strese po dva puta u par sekundi... da li je moguce da se strese da mu je mozda hladno ili da je nesto sasvim trece u pitanju, sta mislite???

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20005
13.4.2010 10:11:10   
Srculence
Bambi i moj se Dino stresao..kad je bio ko tvoj Nane...pa baš po više puta na dan...ja sam se bila zabrinula jer se i u snu stalno nešto trzao i stresao...i onda je odjednom to prestalo sad kako je stariji.Ne brini seuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20006
13.4.2010 10:12:29   
Anoniman
Da vas pitam nesto

ova vakcina sto se prima "nakon rodjendana" je li se za nju mora probati jajeuser posted image user posted image citajuci ovo ni samu sebe ne kontamuser posted image user posted image user posted image

Ovako, moja kuma mi rece da mora pojesti bjelance da bi primijo ovu vakcinu ...kaze u suprotnom te posalju kuci...e a ovaj moj bjezi od jaja ko od kuge...jucer mi je pojeo jaje u supici (cancarele) ali to je kolicinski jako malo i jede ga u przenicama...onako pur jaje nema sanse..pa je li se to pika ko da je pojeo jaje...posto ga planiram sutra voditi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20007
13.4.2010 10:14:31   
anidla
bambi, ljubicu cure, naravno, a i Noa ce user posted image user posted image user posted image user posted image

i moj se strese...moj i vristi u snu...moj vristi i kad je budan, moj se strese i kad je budan....uvijek nesto, ali ne mogu se previse opterecavati, inace cu biti user posted image user posted image user posted image

srculence, kako je tvoja bebara? user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 20008
13.4.2010 10:17:26   
anidla
IZVORNA PORUKA: dadada

Da vas pitam nesto

ova vakcina sto se prima "nakon rodjendana" je li se za nju mora probati jajeuser posted image user posted image citajuci ovo ni samu sebe ne kontamuser posted image user posted image user posted image

Ovako, moja kuma mi rece da mora pojesti bjelance da bi primijo ovu vakcinu ...kaze u suprotnom te posalju kuci...e a ovaj moj bjezi od jaja ko od kuge...jucer mi je pojeo jaje u supici (cancarele) ali to je kolicinski jako malo i jede ga u przenicama...onako pur jaje nema sanse..pa je li se to pika ko da je pojeo jaje...posto ga planiram sutra voditi user posted image user posted image user posted image

ovo mi iskreno nekako nema smisla, jer vodeci se s onim sto je nama doktorica rekla sad mi je velikiii upitnik vise glave user posted image nama su rekli zbog dermatitisa ni pod razno jaje do 2 godine, a kako cemo onda mi primiti vakcinu sa godinu user posted image e sad ni ja sebi sama nisam jasna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20009
13.4.2010 10:18:35   
Anoniman
bambi,i A.se zna stresti kao E.user posted image bas bude smjesan jos koju facu slozi.I mi mila hropcemo al nezna izbacit nona je suh pitam se odkleto onda hroptanjeuser posted image
Ljubi nam medenjaka ,masallah kako je porasto
Mnn.pa gdje si ti zeno bas sam se pitala sta je s vama kako nam je Aleks slusal sad mamu spaval ti uvecer sad bolje ljubi mi none bebeleuser posted image user posted image
srculence,kako nam je drug a joj vidim bio je opet nahladjen usi ga blile bas mi je zao jel mu sad bolje kako slusa??Pussa
Meri,Pametna kod tebe curica sam se igra ovaj moj se neodlepljuje od mene ko krpo jeuser posted image kad ga uzmem...
darfy,bit ce punoo padova na guzu dok neprohoda al vidim neboji se pocela se pustat samauser posted image user posted image user posted image bravooo
Anidla,pozzz nam mame i bebice izljubi za meneuser posted image
A.je zaspo ja poradila kucu jer je bila krsuser posted image sad odmaram malo brzoo ce on ustat

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 20010
13.4.2010 10:19:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

Da vas pitam nesto

ovo mi iskreno nekako nema smisla, jer vodeci se s onim sto je nama doktorica rekla sad mi je velikiii upitnik vise glave user posted image nama su rekli zbog dermatitisa ni pod razno jaje do 2 godine, a kako cemo onda mi primiti vakcinu sa godinu user posted image e sad ni ja sebi sama nisam jasna user posted image

eeee,ovo prvi put cujem za jaje i vakcinuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 20011
13.4.2010 10:22:12   
reallove
dobro jutro...mi smo dobro spavali,ali sada smo nervozni,uzas..samo ga nosim,nigdje nemogu bez njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...danas nam je vrijeme bolje pa mozda odemo vani...borimo se sa jelomuser posted image user posted image ,mlijeko pije,mogao bi svaka 2 sata,ali gustu hranu,na silu,cini mi se,ma danas sam i ja fujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20012
13.4.2010 10:29:26   
Mya_81 RR

Da vas pitam nesto

Ja koliko sam pohvatala na forumu kažu da treba probati bjelance prije te vakcine, ali nekako je najsigurnije da nazoveš pedijatra.

Ja mislim da je bitno da je probao bjelance na bilo koji način. Jer da je alergičan bila bi neka reakcija pa kako god ga je unio u organizam...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20013
13.4.2010 10:41:09   
Meri29
Bambiiii sta je malom drugu, nismo upratili da je bolestan, nadamo se da ce do sutra proci, evo mu malo user posted image od M na kvadratuser posted image

Ja poslala brata upravo da nam kupi ogrlicu od cilibara pa prenesem da li sta vrijedi nositi je, nisam mogla izdrzati da ne kupim user posted image Ma samo da pomogne , kupila bih 10user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 20014
13.4.2010 10:44:09   
Anoniman
Evo sam nasla temu...pa citamuser posted image ...elem mora probati bjelanac a valjda je ovo dovoljno sto je probao

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 20015
13.4.2010 10:45:59   
Meri29
Felix borba je za krevetac jos uvijek, hoce da se igra kada je oko nje hiljadu igracaka sto sviraju i piste pa joj zanimljivo, onaj hepek iznad kreveta se okrece pa i nekako, ali navecer nema sanse, ako mame nema u blizini vriska cijelu noc. Muz mi pobjegao u drugu sobu, nikako nece samnom u krevet user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20016
13.4.2010 10:57:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Felix borba je za krevetac jos uvijek, hoce da se igra kada je oko nje hiljadu igracaka sto sviraju i piste pa joj zanimljivo, onaj hepek iznad kreveta se okrece pa i nekako, ali navecer nema sanse, ako mame nema u blizini vriska cijelu noc. Muz mi pobjegao u drugu sobu, nikako nece samnom u krevet user posted image
A.vise nezanimaju igracke vec mu dam punjac od telefona ili tel.a najvise voli kapi za deni da glaba user posted image
Ma nece on sam da bude u sobi nema sanse kad izdjem gdje nevidime on samo vise eeeeee......
Kad me vidi nasmije seuser posted image
Sto se tice,spavanja sinoc me zezo budio se ma reko da neustajem svaki min.stavit cu ga pored sebe dok neucvrsti san i prenijet.
U neka doba tjesno mi on none na mene stavio gura se ja ga prebacim u krevet i nebuni se,al oce da pored mene zaspi.
A nesva ni mm.samnomuser posted image user posted image rijetkost kad nam se pridruzi ili se u neka doba pokupi s dekom u drugu sobu..
Meni nesmeta ,sto nespava s nama cesto dosta me Anel nekad,gura u krevetu jos nam on fali samouser posted image
A nedam ja Anelu spavat samnom samo dok zaspi ide on na svoje mjesto.
Evo usto idemm ...
Kad je horan pjevusi kad se budi a kad ne place.
Zna sebi sam cucu nac  i stavit ju...

< Poruku je uredio felix -- 13.4.2010 10:59:51 >

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 20017
13.4.2010 10:58:54   
Emica_sa
Pozdrav i od nas da li je to dadada u pitanju  Moparu vakcina?

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20018
13.4.2010 11:02:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Pozdrav i od nas da li je to dadada u pitanju  Moparu vakcina?
MMR vakcina(Morbili, Rubeola, Parotitis)to je ta valjdauser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 20019
13.4.2010 11:09:59   
Emica_sa
Jeste to je to,onda se preporucuje bjelance ako ga je pojeo u bilo kojem obliku i nije izazvao nikakvu popratnu reakciju onda je ok,nije bitno koliko dovoljno je sasvim malo.A zna li iko koju vakcinu daju,mislim ko je proizvodac ove vakcine,posto je ova jedna od najproblematicniji vakcina i potpuno neistrazena,ja svom sinu nisam dala ni jedne zbog toga sto je prosao,a znam da je nas zavod zdravstva zaista neodgovoran sto se toga tice,to znam iz povjerljivih izvora,e sad mene zanima kojeg proizvodaca oni daju vakcine za MOrbili i Rubeolu i P...??

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20020
13.4.2010 11:29:38   
Nejrica
Dobar dan...posto je jutro davno proslo,a i ustali smo oko 7user posted image
Pozz svim mamama i poljupci bebicama.
Kerim od juce kasljeuser posted image user posted image ,...e hajd sad znaj od cega i zbog cega.Helem davala sam mu uprzeni secer sa mlijekom(jer mu to pomaze),pa je povratio slajma,ali i jutros opet hropinja i kaslje.Jooooj ak opet bude kakva upala,upucacu se!!!
Nadam se da cemo to sanirati sto prije.Inace,da li od toga ili user posted image juce je bio uzasan,nervozan,plakao,vristao...e ne mogu biti pametna.

Za tu vakcinu nakon rodjendana...nama je pedijatrica rekla prije da treba probati bjelance,sumnjam da je sada bitno u kojim kolicinama...inace nece dati bocu.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20021
13.4.2010 11:29:57   
marinčii
pozz od nas
mi smo imali prilično mirnu noć M se budio 2 puta samo,jučer smo imali prvi paduser posted image user posted image sjedio na podu i odjednom ljos na leđa i glavom od parket kako sam se ja prepala ma užas još bila  kraj njega i nisam ga stigla uhvatiti,malo je plako al sreća brzo ga prošlo ja sam i sad u oprezu kontam da što ne bude kakvi posljedica,pregledala sam glavu nema ni čvoruge ni modrica ,on se ponaša normalno ko i dosad tako da je ok,al ja se baš osjećam groznouser posted image user posted image
pusa za sve bebice

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 20022
13.4.2010 11:32:16   
Nejrica
IZVORNA PORUKA: Meri29

Bambiiii sta je malom drugu, nismo upratili da je bolestan, nadamo se da ce do sutra proci, evo mu malo user posted image od M na kvadratuser posted image

Ja poslala brata upravo da nam kupi ogrlicu od cilibara pa prenesem da li sta vrijedi nositi je, nisam mogla izdrzati da ne kupim user posted image Ma samo da pomogne , kupila bih 10user posted image

joj draga Meri,obavezno javi ima li ucinka...ja sam stvarno razmisljala ozbiljno da probam i to...Kerim se napati s ovim zubima,jos mu sada rastu kutnjaci,pa ga slomi...manje jede,nervozan,jooooj!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20023
13.4.2010 11:34:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Jeste to je to,onda se preporucuje bjelance ako ga je pojeo u bilo kojem obliku i nije izazvao nikakvu popratnu reakciju onda je ok,nije bitno koliko dovoljno je sasvim malo.A zna li iko koju vakcinu daju,mislim ko je proizvodac ove vakcine,posto je ova jedna od najproblematicniji vakcina i potpuno neistrazena,ja svom sinu nisam dala ni jedne zbog toga sto je prosao,a znam da je nas zavod zdravstva zaista neodgovoran sto se toga tice,to znam iz povjerljivih izvora,e sad mene zanima kojeg proizvodaca oni daju vakcine za MOrbili i Rubeolu i P...??

don't plasi me...i ovako mi knedla u grlu stoji od kako sam bila na temi

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 20024
13.4.2010 11:39:38   
Emica_sa
Ma ne brini,nego me zanima posto se svugdje u svijetu vodi velika polemilka oko ove vakcine samo se kod nas suti,a kad pitas pedijatra nece ni da kaze nista ,zato ja pravim frku svaki putuser posted image user posted image ,kad nahranim bebu napisat cu zasto,ali ne brini bonauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  799 800 [801] 802 803   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  799 800 [801] 802 803   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *