iv@ncica -> RE: Bebe 2009/2010 (9.4.2010 11:35:07)
|
noa i sara- sretni rođendani [sm=bravo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] ovo stavrno je neka proljetna viroza nervoza kod nasih beba[sm=smiley36.gif]...i jois kod nas vakcina..jucer popodne izludila s njim, ni sam ne zna sta mu je, sve bi a nista ne bi..kmeci..dere se boze sacuvaj..jos ako je iko procito kako ne voli starije ljude..i sto je radio doktoru jucer..uhhh..i nocas naravno je jedva zaspo...nekoliko se puta budio, ali nastavio..a zato u 4 se igra i skace špo krevetcu..ma do 6 i onda ko malo zaspo do 15 do 7...i đipa cijelo jutro i sad jedva zaspo, pa ce mo u setnju...i stvarno su jos gori od kad su skuzili da im je vani zanimljivije nego unutra...moj samo govori papa..i ceka da neko otvori vrata[sm=smiley36.gif], i ovih dana ljudi samo ulaze a niko ga ne vodi vani..svi zalupe vrata, a on je na svaki ulazak se derao...plakao..mahao..zalovao[sm=smiley36.gif] marincii-evo kad procitas ovo gore moje vidjet ces da mi je sve gore i gore hehhehe, ma i mi smo ti imali tge faze..pa je poslije bilo bolje....zubici, promjena ishrane, previse dođivljaja i hodanja....jos kad mi kazu kad prohoda bolje ce spavati, kad ga zrak obiđe bolje ce spavati, kad primi vakcinu smanta ih............aaaaaaaaa iššššš svi rekla s am danas..mog sve to samo razbudi i ko da mu napuni baterije, stvarno moj Andrej je na Duracel koje traju i do 7 x duze...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], ali me strah ove vakcine..sve cekam neku reakciju brrrrrr evo cekam da se probudi pa ce mo u setnju, a juha i povrce idu za vani jesti[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|