Anoniman -> RE: Bebe 2009/2010 (3.4.2010 13:36:42)
|
IZVORNA PORUKA: marinčii poz i od nas mi smo noćas dobro spavali sa dva buđenja ,jutros opet plač neće da doji dok mu nisam namazala desni onim kapima ,opet nas ti zubići muče felix čestitamo 9 mjeseci da ti je uvik živ i zdrav,ljubimo ga punooo,mislila sam ti reći ako si u počela davati gustu hranu nemoj one lino proizvode mu davat zbog kravljeg mlijeka ono je teško za stomak pusti nek se malo oporavi,pravi mu supice ,rižu mrkvicu to je bolje ako ti još ima kašastu stolicu hvala marinci kao i ostalim drugovima na cestitkama[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Joj bas mi je zao malenog M.[sm=smiley13.gif]joj i ti zubici vise... Marinci,a sta mislis dali bi smjela davat pomalo kasice vocne???Ili povrtne doduse jesam juce malo dala povrtne kasice jede a ja sva u grcu reko nedo Bog da povrati a nije hb.pa posle place oce jos a ja nesmijem dat dala samo pola malo vise od pola kasice teglice Jutros je jeo supicu,rucku sam napravila rizu s mrkvom nemam vise ideja sta da mu jos dajem po malo odnosno da pravim Smijemli tikvicu s povrcem sutra abd. SONJA,cestitamo na prvim medenim KORACIMA[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ljubimo ga puno BAMBI, ljubi pilice lijepe
|
|
|
|