Apotekarka -> RE: Bebe 2009/2010 (31.3.2010 14:34:17)
|
mislim da cu izluditi s djetetom ovim...nocas se probudio u pola 4 i nije htio da spava jedva sam ga u 5 i 15 uspavala,prije pola 9 budan i kontam ja u 12 ce zaspati kad ono citavih 20 min,ja nagalamila spavaj on jos vise u plac kaze zaova sto galamis na njega,reko da ti ga donesem 3 noci da s tobom spava pita la bi te,ja sam stvarno iscrpljena,slomljena,cistim pred Uskrs kad ugrabim i pola sata slobodno od Antonia,evo kuham mu juhicu,kuham nama rucak a zaova se izvaliu i lezi i pametiu,ma htjela sam je poslati umal mne rece gdje...da se makar ponudi da sta pomogne pa zivi sa mnom,vesa ko u prici ja jucer bila sama cijeli dan s Antoniom i nisam stigla ispeglati i presvukla njenu posteljinu i gospodja se sinoc nije htjela pokriti jorganom jer joj nije popeglana posteljina a mrsko guzici ispeglati...Vise mi je dopizdilo sve i bez mm dani pa nisam se udala zaovu jpos kad svekrva kaze ma tebi marina pomogne koliko toliko a pomogne jednom u mjesecu kad je pms uhvati da sta obrise....[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Izvinite ali naprosto sam pukla,evo serka mi dosla pa malo nosa Antonia odoh rucak i nama i Antoniu zavrsavati... Enisa moj me Antonio sve vise na Benju podsjeca,isti su gotov... Anelko bolje ali Eni je dojadili cule smo se kaze nece da jede a ni da spava...haos...zelimo im brz povratak kucici... Cestitamo zubic... Hanady drago mi je da je malena bolje a valjda ce i mlađa biti,ma ovo vrijem ubi nas a ne njih...
|
|
|
|