Chuchi -> RE: Bebe 2009 (14.8.2009 14:22:46)
|
Eo vidis Breskva kako se bebe promijene nakon 6 mj. Tako je isto moj stariji sin, onaj dan kad je napunio 6mj. se toliko prolopovio, cudo jedno! Nit je spavao, niti bio miran -.... uuuu A ja se nadam da ce ovaj pacic biti bolji nakon 6mj. sad me pravo muci, ruke mi otpadose, evo dobila sam reumu cini mi se u desnoj ruci. Kud je on tezak, kud ne sjedi, kud lopov, spava 3 puta dnevno po 20-30min. nocu je prava nocna ´tica , budi se svaka 2h, i to da jede. Ne moze guzica izdrzat da ne jede do ujutro nikako! Sve smo probali: i da tri puta doji prije spavanja, i da kasnije lijeze, i da prije spavanja doji i popije flasicu rizolina... nnmm tctc nista ! Opet se probudi ko da ga je ko navio, ko alarm [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A Breskva to sto Alim gricne, to je od zuba, svrbi ga, i onda nema gdje drugo iskalit bijes nego na siki, i to je mislim kod 99% beba tako, on mora nekad i grickati. Ja sam znala svog Elmina udarit po peleni, toliko me zaboli, hoce oci da mi ispadnu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Jos on zagrize jako, a puna usta sike, nije samo bradavicu, i drzi i gleda me u oci a stisce... ja vici, pa vici, pa pusti, pa galama,... uuhh kad se samo sjetim [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|