|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
13.8.2009 0:55:06   
Anoniman
Sad sam baš po netu tražila, ipak nismo fenomen user posted image user posted image  Ima dojenih bebica koje su dobijale čak po 2,5 kg mjesečno user posted image  Sad mi je malo lakše, nadam se da neče biti deeeebeli dječak..... 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1826
13.8.2009 1:12:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Sad sam baš po netu tražila, ipak nismo fenomen user posted image user posted image  Ima dojenih bebica koje su dobijale čak po 2,5 kg mjesečno user posted image  Sad mi je malo lakše, nadam se da neče biti deeeebeli dječak..... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1827
13.8.2009 1:18:17   
Hanady RR

hajde bona nemoj me zezat....pusti djete na miru
Čuj po netu tražila...joj....de rastjeraj te hajvane oko tebe što te muče da je buco...neka je imaće kad bit i mršavko kad se javiš na temu Mali odbijači hrane
user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1828
13.8.2009 1:20:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

hajde bona nemoj me zezat....pusti djete na miru
Čuj po netu tražila...joj....de rastjeraj te hajvane oko tebe što te muče da je buco...neka je imaće kad bit i mršavko kad se javiš na temu Mali odbijači hrane
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  E vala baš!!! U pravu si, hvala ti user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1829
13.8.2009 11:53:35   
R&T@
Mi hocemo da vas pozdravimo i da se požalimo.
Imamo upalu ušiju od utorka, samo plačemo(u duetu), ne spavamo, borimo se sa temperaturom, kapima, doktorima.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Volimo vas sve, cuvajte se.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1830
13.8.2009 11:59:01   
Nunichi

Evo i nas, slikano prije par dana:

user posted image

user posted image

Pa gdje si ti medu mali...ljubim obrazcice preslatke!
Smilovala se mama,pa nam te slikala. user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 13.8.2009 12:00:26 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1831
13.8.2009 12:00:01   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: tajra

Imamo upalu ušiju od utorka, samo plačemo(u duetu), ne spavamo, borimo se sa temperaturom, kapima, doktorima.

Uh dusa draga... user posted image
Drzimo vam fige da brrrrrzooo prodje upala! user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1832
13.8.2009 12:08:19   
dady

IZVORNA PORUKA: tajra

Joj pa šta je to bebani više?user posted image user posted image user posted image
Brzo če ona ozdraviti aBd!!!I onda če mama da se napajki zajedno s bebom!

user posted image

Šta mi rade moje šiškice?user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1833
13.8.2009 13:04:22   
škorpija
user posted image

Tražim curu, može i starija, prednost imaju dame bez ili sa malo koseuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 1834
13.8.2009 14:30:23   
Pretty mamma

user posted image

Evo, ja se opet smijem user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1835
13.8.2009 14:38:14   
Pretty mamma
user posted image
Thing that makes you go HMMMM user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1836
13.8.2009 14:56:49   
Ex Yu
a joj kako su slatki boze dragi, kako svi imaju obrascice velike samo mi imamo male ... nema mama za sta stipati

enisa bebac je premeden, škorpija okice su za 10 ma med medeni, a pretty ljepotica sa kosom i obrascicima je slatkis skroz skroz

ma nezna se koje je sladje nemoze se nijedno izdvojit ko najljepse brate dragi svi su preslatki

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 1837
13.8.2009 15:01:35   
Anoniman
skorpija, enisa i p mama...ma medovi su praviuser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 1838
13.8.2009 15:03:23   
Pretty mamma
Ma da, sve su bebare premedene, samo neka su zdrave!
Ja bila na UZV, sve je ok. Prije 7 dana bila na pregledu, prvi put nakon poroda i to je sve super. Ja sam sebe riješila :) Eh, i zub sam popravila danasuser posted image

Danas mi dolaze moje cure, bit ce gostiju k'o u priči. Kupila tortu, napravit ću neke kanapee, sok i kava i to je to. Dosta od mene. Nemam ja vremena sad praviti neke ručkove.

Eto idem malo spremati.
Pusa svima od nas dvije.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 1839
13.8.2009 15:10:03   
Emina85
Mašanllah bebica lijepih!
Nek su žive i zdrave, a držimo fige da upala uha brzo prođe!!

Evo jedna slikica i od nas: (kliknite na sliku da je uvećate)

user posted image

< Poruku je uredio Emina85 -- 13.8.2009 15:11:41 >

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

Neposredna veza do poruke: 1840
13.8.2009 15:10:51   
iv@ncica
joj  sve  mišelin  bebe..pune  šlaufića..ma  preslati su  svi.... štip  - štip  od  nas  stavim  i mi sliku poslije!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 1841
13.8.2009 15:34:13   
babymia
IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image

Tražim curu, može i starija, prednost imaju dame bez ili sa malo koseuser posted image

evo starija dama se javljauser posted image user posted image user posted image user posted image ali imamo kose za izvozuser posted image

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1842
13.8.2009 15:35:19   
Apotekarka
eh evo i mene napokon malo uhvatila vremena...maleni po običaju kmeza kako je ustao jutros u pola 10...bio maLOPRIJE 40 MIN ZASPAO BAS SAM USPJELA OKACITI VES I MALO POBRISATI I SAD OIPET MESKOLJI SE...JEST DA MI JE NOCAS SPAVAO 7,5 H...ne znam sta je bolje da po noci spava toliko ili da malo rasporedi...ovako cu izgleda peglanje i pravljenje rucka morati obavljati po nociuser posted image ...ili kad netko u goste dođe da je bar mm tu da ga zabavi malo...jos ga i nosic zeza...pa otkad to traje...kako ostale mame...i bebice...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1843
13.8.2009 15:35:45   
babymia
preslatki su nam drugovi i drugariceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 1844
13.8.2009 15:55:16   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

eh evo i mene napokon malo uhvatila vremena...maleni po običaju kmeza kako je ustao jutros u pola 10...bio maLOPRIJE 40 MIN ZASPAO BAS SAM USPJELA OKACITI VES I MALO POBRISATI I SAD OIPET MESKOLJI SE...JEST DA MI JE NOCAS SPAVAO 7,5 H...ne znam sta je bolje da po noci spava toliko ili da malo rasporedi...ovako cu izgleda peglanje i pravljenje rucka morati obavljati po nociuser posted image ...ili kad netko u goste dođe da je bar mm tu da ga zabavi malo...jos ga i nosic zeza...pa otkad to traje...kako ostale mame...i bebice...

ma  i  nama  ti  je  tako..samo  pto  naš  ni  po  noći ne  spava..uh...  a  izgleda  da  su  ga i  zubići  uhvatili  pravo..slabo  mi  nešto  jede  i  više  je  nervozan!!!! sve  živo  trpa  u  usta  i  ballliiii!!!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1845
13.8.2009 18:32:23   
Anoniman
cao,cao
Sta mi radite,Nama je danas 40esnica,sutra novi dan nova nafaka nadam se da ce od sutra bit punooo bolji i zdaviji abd.
Kako ste mi danas malene bebice jesul mi zdraveuser posted image vidim ima lijepi slikica kako smo samo slatki boze dlagi
Ja sinoc nisam spavala Anela grcevi muciliuser posted image otkad je plakao kad ce vise proci dusa moja zaspi i to ga probudi.
Danas sam imala goste od sveki sestra dobili smo svasta
Isla sam danas  s mm i Anelom u setnjuuser posted image bio budan oko 15sati bilo mi ga rano za hranit poceo cendrat ajmo mi reko do shopinga zaspat ce on u autu,dok trebadne papatuser posted image i tako i bi stvarno
Uzela sam mu dosta fini stvari jer raste masalah pa se male stvari nemogu
Kupila sam mu danas sjedajku,neznam kako se zove onu sto se moze ninat hehe
valjda moze bit u tome,malan jest al necu podizat cic bit ce u lezecem polozaju
Sada spava nadam se da ce veceras bit bolji da ga ti grcevi popuste malo.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1846
13.8.2009 18:54:10   
Mya_81 RR
Mi smo danas bili na vakcini user posted image i bilo smo hrabri user posted image samo malo plakali...
Za sad nemamo temperaturu, a bas se nadam da ce tako i ostati. Samo smo malo uspavani pa se nadamo da cemo imati i mirnu noc...

Felix - znaci danas pao prvi izlazak user posted image user posted image user posted image .....ja sam s Minjom stalno vani...tada je jedino ne muci stomak....valjda joj pase voznja u kolicima....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1847
13.8.2009 19:44:08   
Anoniman
da Mya danas smo bili prvi put vanuser posted image ali je spavao user posted image nadam se da ce drugi put malo gledit
Bravo za malenu hrabricuuser posted image user posted image
Ja idem 25na vakcinu i snimanje slikanje kukova.
Anel spava ja se idem tusirat,joj Mya moja njega i dalje muci grcevi dzaba ja dajem i kapi i caj al nista okrecem ga na tibu,masiram al nepomaze
Ima vjetrove znaci ima u sebi zraka nadut
Tako mi ga zao,volila bi da mene muci umjesto njega.
Koliko ta tvoja pepotica ima kg.user posted image Kako je slatka na slici samo.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 1848
13.8.2009 19:55:42   
mamin_zivot
Vece drage moje!!
Juce sam imala posla toliko oko kake moje user posted image , naime sve je bilo od nje, on do vrata, madrac, i stolic za presvlacenje. user posted image Morala sam ga okupati u kadi u kupatilu, nije mi bilo spasa u maloj kadici. Ujutro je imao jednu nakon pet dana i popodne jos ovih ne znam koliko kad bi se rasporedile po danima (masallah)
Zlatna kaka je najveca sreca svake mame!! user posted image
FELIX masallah kako vrijeme leti. Nama su grcevi prosli par dana iza cetresnice, tako da aBd mozes i ti ocekivati. Imam i ja nosiljku sa tri polozaja i stavljam ga u lezeci, nema veze sto je mali. Moja se moze ninati i fiksirati. Bubimo malog Anela... user posted image

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1849
13.8.2009 19:58:30   
Mya_81 RR
Vagali se danas i ima 4750, a duga 53...

I mi muku mucimo jos uvijek s grcevima....kad je uhvate oni klasicni da se smiriti sa termoforom na stomacicu, tako zaspe, ali je uvijek puna zraka i stalno se napinje i stenje - tu nam nista ne pomaze. Najgore sto nemirno spava, to stenjanje i grcenje je probudi brzo i onda place...i ja skupa s njom user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *