|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.8.2009 9:46:31   
Hanady RR
Dobro jutro ženice moje.

Nama je danas mali rođendan, mene su prije 6 mjeseci tačno u ovo vrijeme uspavali, a Farah je rođena 12.2.2009 godine u 9.55 h.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ona je danas super i mama će joj ići u grad kupiti nešto novo jer je volim puno puno puno....

o kad se sjetim našeg susreta prije 6 mjeseci-kao da je bilo jučeuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1776
12.8.2009 9:51:20   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Swetan mawi wođendan!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1777
12.8.2009 9:51:38   
Mya_81 RR
Čestitamo draga i želimo maloj curici sve najbolje!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 1778
12.8.2009 9:54:51   
neki
Cestitamo i mi mali rodjendan,sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo inace dobro,puzemo sa 6,5mj.(ne bas odlicno,ali dobro jeuser posted image ),sve u svemu,super smouser posted image user posted image user posted image
Pusa svimauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1779
12.8.2009 10:05:58   
Sonja
jutrooo

cestitamo rodjendacicuser posted image

enisa_sara adinu sam pocela davati prije 4-5 dana sokice

ma ni ja vala ne pratim te tabelice na hrani...tamo je pisalo da beba od 2mj. treba da jede 5 puta po 120ml a moj Adin jeo svaka 2 h po 100-120ml
sad jede svaka 3-4h po 150ml s tim da navece spava i po 7-8h
a pise da treba da jede 180ml

sve to zavisi od bebe...uglavnom ne treba gledati na sat vec u user posted image user posted image

dadada oda stavi i nas u albumcicuser posted image

cmokic

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1780
12.8.2009 11:06:29   
Anoniman
Happy birthdayuser posted image user posted image

BreKsva. pingpong i sonja..recite mi gdje na kojoj str. su vam slike? nemerem ih naci user posted image

A preatty mama de stavi vece slike da se fino vidiuser posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 1781
12.8.2009 11:08:00   
neki
Metnite i moju slikicu u taj albumuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1782
12.8.2009 11:16:52   
mnn
čestitamo i mi mali rodjendan!user posted image  pusa svim bebama.bježimo jer moramo otiči nešto obaviti.uh a ovdje je pakleno...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1783
12.8.2009 11:33:15   
Apotekarka
Jutro zenice drage...evo moj bebac napokon jedno jutro prikunjao jest da je od 9 do sad bio budan...ja evo svoju prvu jutarnju kavicu sad pijem i svratila da vidim kako vase bebace...moj je nocas od pola 11 pa do pola 5 odspavao pa bio sat budan,zaspao i do 9...ali oprt ga nosic muci i poalo grcevi...sad mu opet stolica zuta prosarana zelenkastim ali ona bas maslinasta pa me malo brine...primjetila sam da je takva stolica kad god ima grceve...pa pratit cu jos koji dan

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 1784
12.8.2009 12:21:56   
gvendolina
sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image

Ajdin opet zapajkio,nahranili se,malo pronosali,kupnuli i na spavanjac.Mamam sad malo odmarauser posted image

I mojoj je bebi prije par dana bila zelenkasta stolica,stavljala sam mu toplu pelenu na stomacic i pomoglo mu je.Nadam se da ce grcici brzo proci user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1785
12.8.2009 12:23:58   
Anoniman

Felix - je li Anel jede manje, a češće ili uvijek traži istu količinu bez obzira na razmak? Rekla mi je još da kada bljuca odmah poslije podrigivanja ili prije toga, kada izbaci odredjenu količinu to ne znači da je višak već jednostavno nešto u stomaku nije zatvoreno do kraja (sad nisam baš zapamtila) pa se to vrati gore...mislim da ima veze izmedju ostalog i sa nakupljenim zrakom...[/quote]
Mya Anel,jede svaki dva i po sata nekad i tri.Jede skoro uvijek isto po 120ml. zna ponekad manje recimo navecer po 80-90ml kako kad.
Skoro evo bio gladan proslo 2ipo sata od jela i vidim nemoze cekat ja napravim,i dam mu on jede jede,kao da nikad nije jeo vuce brzo pa se mrda pa rasteze,haalapljivo skroz.
Sjedila sveki do mene pile kafu samo sto sam joj htjela rec sad ce Anel povratit vidjeces zato sto,brzo jede ...
Nisam ni izgovorila iz njega kljuc izbi po njojuser posted image sve ko iz cesme povrati i na nosic isto,eto reko vidis to njegovo brzo jedenje znala sam ja to.
I poslije 5min.dala mu ponovo kad se smirio i pojeo 70ml.i zaspo ....

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 1786
12.8.2009 12:25:53   
Anoniman
Farah sretan rodjendan i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1787
12.8.2009 12:29:08   
Anoniman
felixuser posted image user posted image , ma nek je on malo po sveki bljucnuo, pa da te vise ne zeza, salim se dragauser posted image
hanady, pridruzujem se cestitkama, neka joj je sa srecom!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1788
12.8.2009 12:32:57   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image neka neka,i ja to kazem......
ljubi tu slatkicu od nas od ovog,mog malog lopova koji je ovdje medjuuser posted image haman najmanji a najveci lopov od svihu samo me zezi i sikira ,al moram ga pohvalit sinoc je bio pametan neureklo se spavo je citavu noc nije me zezio al to je bilo samo sinoc user posted image user posted image .....

< Poruku je uredio felix -- 12.8.2009 12:34:13 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1789
12.8.2009 12:48:30   
Anoniman
felix moj se vec pravo smije guguce i sve ga interesuje znaci jos 10-15 dana i tvoj ce onda se mozes igrati i pricati samo sto sam ja svog navikla poslije svake flasice da pricam sat vremena onda me smori neznam vise sta da nabrajam

Neposredna veza do poruke: 1790
12.8.2009 14:35:02   
Anoniman
hanady, čestitamo maji rođendan user posted image user posted image
Naš bebi je danas dobar, sinoć je isto super pajkio, nismo do sad imali temp., iskreno se nadam da je neće ni biti... Sara ima klasičnu prehladu, maloprije i nju vodila doktoru. hB sve je ok.
Danas onako ugodno vani pa bi se moglo setati kasnije ako ne počne kiša.
Ljubac za bebe i mame, kasnije ćemo postaviti jednu sliku i od našeg bumbara user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1791
12.8.2009 14:45:19   
mamin_zivot
Hej drage mamice, kakio mi je sin, user posted image
Sinoc sam stavila sapuna malo, ali je izbacio kad sam mjenjala pelenu, bio u njoj. Kad uz moj dorucak jutros samo se poceo siriti miris. user posted image
Sretan rodjendan nasoj lijepoj Farah!!!!
user posted image

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

Neposredna veza do poruke: 1792
12.8.2009 15:01:23   
Anoniman
super za kakuuser posted image

Moja sreca spava, pupali je i sada pajkiuser posted image

dadada, upravu si, neki zele ostati user posted image

(odgovor članu mamin_zivot)
  Neposredna veza do poruke: 1793
12.8.2009 15:39:56   
škorpija
I mi čestitamo Farah šestomjesečnicu, evo poklon user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1794
12.8.2009 15:57:32   
iv@ncica
sretan  rođendan  ...user posted image user posted image user posted image user posted image   i  od  nas

Ex Yu-  ja i tvoja bebara imamo isti dan rodzendan

baš  mi  je  drago  ima  da  slavimo  jejejejejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1795
12.8.2009 18:22:06   
Mya_81 RR
Felix - moja isto halapljivo jede i često puno izbaci prilikom podrigivanja, a još imamo dudu na bočici koju baš moraš snažno potegnuti da bi curilo...šta ćeš takve nam bebice user posted image , a kad je uhvati vriska - baš to kao da nije danima jela...

Zato ja pokušavam - nakon svakih 40,50ml dignem je da podrigne, a nakon podrigivanja držim je tako uspravno što duže mogu. Onda opet nastavljamo jesti. Nekad mi je to nemoguće izvesti jer čim izvučem dudu nastane takva vriska da je moram odmah vratiti.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1796
12.8.2009 18:26:29   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81

I kod mene se počelo dešavati nešto čudno. Minja je na pola obroka negdje oko pola 3 počela plakati i nije više htjela jesti, a tačno se vidi da je još gladnja. Uspjela sam je uspavati. Ista stvar mi se desila sada u pola 6. I tada je pojela samo pola obroka.

Ne znam je li je muči stomak, ali mi nije djelovala da ima grčeve. Ne znam kolika je mogućnost da joj hrana neodgovara, a tako ne bih htjela mijenjati jer onda ispočetka moramo proći proces navikavanja. user posted image

P.S. Ja sam za album....

Moja ljubav mi je opet pripremila ovako nešto u popodnevnom obroku. Nakon 40ml je opet počela jako plakati da nikakvi pokušaji nosanja, maženja, pjevanja i ljuljanja nije pomoglo. A tačno kužim da bi još jela, a neće da uhvati bočicu. MM se sjeti da joj na stomačić stavi termofor i čim je počeo grijati stomak nastavila je jesti.

Ne zna šta bi to moglo biti ili je muči probava ili je možda prehladila stomačić user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 1797
12.8.2009 18:42:23   
Anoniman
Evo i nas, slikano prije par dana:

user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 1798
12.8.2009 18:50:20   
Anoniman
Koja telepatija, ja taman stavila Ajnu u krilo i sjela pred racunar kad ono Benjaminuser posted image
Stvarno je masala napredan i ne mogu da vjerujem da ima samo 2 mjeseca.
Bravo za mamine sikeuser posted image

p.s. ne rekoh da je meeeeddddd

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1799
12.8.2009 19:00:07   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image
E neka ga je Ajna vidjela user posted image  Iiiii?? Sta kaze, je li to to? user posted image
Hvala, hvala i ja kažem bravo za sike user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *