Anoniman -> RE: Bebe 2009 (12.8.2009 12:23:58)
|
Felix - je li Anel jede manje, a češće ili uvijek traži istu količinu bez obzira na razmak? Rekla mi je još da kada bljuca odmah poslije podrigivanja ili prije toga, kada izbaci odredjenu količinu to ne znači da je višak već jednostavno nešto u stomaku nije zatvoreno do kraja (sad nisam baš zapamtila) pa se to vrati gore...mislim da ima veze izmedju ostalog i sa nakupljenim zrakom...[/quote] Mya Anel,jede svaki dva i po sata nekad i tri.Jede skoro uvijek isto po 120ml. zna ponekad manje recimo navecer po 80-90ml kako kad. Skoro evo bio gladan proslo 2ipo sata od jela i vidim nemoze cekat ja napravim,i dam mu on jede jede,kao da nikad nije jeo vuce brzo pa se mrda pa rasteze,haalapljivo skroz. Sjedila sveki do mene pile kafu samo sto sam joj htjela rec sad ce Anel povratit vidjeces zato sto,brzo jede ... Nisam ni izgovorila iz njega kljuc izbi po njoj[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]sve ko iz cesme povrati i na nosic isto,eto reko vidis to njegovo brzo jedenje znala sam ja to. I poslije 5min.dala mu ponovo kad se smirio i pojeo 70ml.i zaspo ....
|
|
|
|