kaktuscic -> RE: Bebe 2009 (10.8.2009 19:34:33)
|
Kako ste mi vi i vase bebice? Nama je danas punih 40 dana, hvala Bogu prodje i to, jos samo ne znam kad cemo se i mi malo odmoriti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Maleni je danas posebno razdrazljiv i samo se lijepi na mene, ne mogu ga odvojiti, vec 5 dana cim ga spustim probudi se, najgore je sto je i nocu takav, spavao bi satima na meni, a ja sam se sva pogrbila od nosanja, ledja me bole, noge, ruke... ma sve! Dva dana izbacuje slajm, spricam mu sljez i Sunce moje malo, a on bi samo plako! Umiri se na 15-ak min. i onda ponovo place, sika ga jedino umiri pa on tako doji, doji, doji... pa zaspi na siki, pa ga krenem odvojiti, on onda ponovo place... i tako cio dan! Valjda mu taj slajm smeta, ali nosic mu nije zacepljen, sutra cemo na pregled ako nastavi ovako. U nasem Domu zdravlja nema vakcine protiv zutice (ona druga doza sto se primi kad beba napuni mjesec) i on ju nije primio, dr. neda ni da mi kupimo ili "nabavimo" tu vakcinu, pa me interesuje moze li biti kakvih posljedica sto ju jos uvijek nije primio? Ma znam da se vakcine ne primaju ako se desi da je beba nahladjena u vrijeme kad treba primiti vakcinu, ali eto opet razmisljam...
|
|
|
|