Anoniman -> RE: Bebe 2009 (28.7.2009 21:55:41)
|
IZVORNA PORUKA: Nunichi Sonjice moja,ma svi mi nekad izgubimo zivce...ja sam uvela novo pravilo zadnja 2 dana. Svako popodne je nahranim i otpremim mami ili svekrvi na 2h i ja spavaaaaaaaaaaaam... Morala sam,padam lagano po kuci. Necu to raditi svaki dan,ali 2-3 puta sedmicno sigurno hocu. Tako ce svi biti sretniji...ali je puuuno pozelim i pomalo budem ljubomorna,nekad mi se cini ko da sam luda mama. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] A sinoc sam imala napad panike... [sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif] Zara plakala 45 minuta bez prestanka,sita,suha,imala stolicu,nema temperaturu.Nece da lezi,nece da je nosimo,nece u kolica,ma samo vristi. I na kraju u 23h ja u hitnu s njom. Naravno oni odmah upute na pedijatriju. Dok smo se vozili zaspala je i cim je dr. skinula ona se probudi i poce smijati. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Osjecala sa kao paranoicna ludaca... [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Zara hvata doktoricu,prevrce se,cici od smijeha,a ja ko da sam pala s Marsa gledam u nju. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Kaze dr. vjerovatno je malo stomak bolio i zna se desiti da tako i po sat placu...Vjeovatno joj kasica od jabuke i banane tesko pala. Hvala Bogu dragom nije nista...ali da sam se osjecala blesavo jesam. [sm=smiley36.gif] Ali bolje i to,nego da se sta desi pa da kontam ŠBB-KBB---sta bi bilo,kad bi bilo. [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Uglavnom mala je imala solisticki koncert na pedijatriji...malo smo se provozale i to je to. [sm=smiley1.gif] Danas je opet ona stara...ljubi je mamica njena. Puse bebajama i mamama,pa se pisemo opet. moja nunichice to je meni andrej uradio...ali mi nismo na hitnu vec u Dom zdravlja i isto tako je zaspao a kada je doktoricu vidio poceo se smiijati...ja poludila...barem je doktorica bila normalna pa je skontala odmah da mi je prvo dijete[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|