Nunichi -> RE: Bebe 2009 (19.7.2009 9:55:10)
|
Evo i nas da pozdravimo generaciju... Kod nas nista novo...malena juce spavala poprilicno,tako da je sinoc bila lambada. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A maloprije dok nismo izasle iz spavace nije se smirila,cim sam je spustila u dnevnoj zaspala je... [sm=smiley36.gif] A mama ko zombi neispavana,ali nema sanse sad da zaspem ,bas me razbudila. Inace sve je ok,slusamo jedna drugu. [sm=jezicek.gif] Dojimo i hapimo kasice...na moje iznenadjenje voli i slane i slatke...Uh srce mi ko kuca kad sta pojede. Ali jos uvijek se borimo sa flasicom koju nece pa nece,tako da sokice redovno otvaram,pokusavam i na kraju bacam.Uzme par kasikica i to je to..flasica nula bodova.U neku ruku mi je i drago,uskoro cu joj dati casu. [sm=smiley1.gif] Uglavnom po cijele dane se smije i prevrce,bas je vesela i zivahna,sad tek vidim da se isplatilo sto sam se citavu trudnocu smijala ko luda. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Igramo se sa zveckama i glodalicama,i non stop je mokar sipercic,bali vec mjesec dana...non stop je nesto u ustima.[sm=smiley36.gif] Ma dusa mamina...[sm=duda.gif] Ja sam vam dobro,ako ko pita. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Puse od nas djugovimai djugajicama...a i mamama naravno. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|