mustafica -> RE: Bebe 2009 (7.7.2009 19:24:01)
|
Hej odavno me nije bilo jos od tema za trudnice...a u nastavku ce te shvatiti i zasto :) Ja sam vam rodila jednog zdravog i finog deckica ali jako zivahnog i dinamicnog. Cekamo za 7 dana da napunimo 3 mjeseca, ima vec 6,5 kg, dojim samo i fino napreduje...odprilike dobija po 1300 grama svaki mjesec. Medjutim imao je grceve od prvog dana i do dan danas iako su sad dosta rjedji...medjutim sad je navikao stalno biti na rukama i tako se i uspavljivati. Trazi da ede svaka 2 sata pa onda mozete zamisliti kako meni dan prolazi...probudi se, jede, slusa cijelih 20 minuta u sjedalici, zatim slijedi nosanje pola sata, zatim uspavljivanje i spava jos nekih sat...i vrijeme je za novo dojenje...taj tempo se desava i nocu...e mozete sad da predpostavite zasto me nije bilo, hahah. Kako vi cesto kazete neka su nam zivi i zdravi...ja se nadam da ce se promjeniti...ima li neka majka slicnu situaciju da me malo utjesi da nisam jedina jer kako sam uspjela procitati vecina vas ima mirnu djecicu...nemate pojma kako ste sretne :) Eto ako neko ima neki savjet ili prijedlog bila bi vam zahvalna da podijelite sa mnom. Veliki pozdrav
|
|
|
|