Anoniman -> RE: Bebe 2009 (20.10.2009 9:31:07)
|
Dobro jutro. Dok pročitah šta ste ispisale, prođe sat vremena [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Moj mišo doji dok mama piše [sm=smiley1.gif] a inače je, i dalje, po danu aktivan užas, ne mogu od njega ništa, stalno ronda pa se nosamo i nosamo. Po danu spava slabo, par pokušaja od po 20, 30 min. a poslijepodne spava i po 2h ali samo ako sam i ja sa njim, pa uz siku toliko odspava ali eto i ja uspijem tako odmoriti i odspavati. Sve sam više ubjeđena da će teta vrlo brzo odustati (kad je nađemo [sm=smiley1.gif]). Noć nam je, hB, dobra, zaspe oko 21h i prvo budjenje je oko 6, 6 i 30. Od voća smo dosta toga probali, po par kašika i sve mu se sviđa [sm=smiley4.gif], ma nisam ni sumnjala [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: tajra Škorpija i mnn, vama ce drugo, aBd, biti mirno kao bubica. Eh ovako sam i ja mislila [sm=jezicek.gif]. Kćerka bila nemirna kao i [sm=duda.gif] sad, s toga žene ne dajte se "prevariti" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Šalim se, naravno. Veliki ljubac za generaciju, mahanje za puzačicu Ajnu [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|