Pretty mamma -> RE: Bebe 2009 (16.10.2009 10:11:13)
|
Jutro drage moje, Jutros je bilo buđenje u pola 4 i pola 8. Vise nije bilo pajanja...zato sam ju sada stavila u krevetić...ja sam mislila da se ovo moje čudo budi prečesto, kad pročitam vaše postove, onda je kod nas super. Ma sve će to doći na svoje. Sahara, bili i mi u TL, nisam baš vidjela sniženje. Šta si kupila? Ja još nisam počela LAuri oblačiti onu jaknicu, još joj je velika, snalazimo se na drugi način, nekoliko slojeva i tanju jaknicu, doduše, nismo vani, nego kako kažeš svugdje se ide autom. Škorpija, u Vatri imaš nepušački dio. Enisa, vjerujem da ti leđa otpadaju, Benjo je veliki dečko, meni nije lako sa Laurom kad ju treba duže nositi, a kamoli tebi s Benjom koji ima 3 kg više. Joj da mi ga je vidjeti u skafanderu...mora da je premeden. Eno moja principessa plače u krevetiću, nije joj do spavanja, odoh provjeriti što je... P.S. U Eš company sam vidjela da je sniženje 30-70%, imaju nešto dječje robice, nisam bila neko vrijeme, samo sam iz auta vidjela natpis. Kome je blizu neka svrati. Pusa...
|
|
|
|