|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
8.10.2009 14:22:12   
cicana
Pozdrav drage mamice i bebice, evo mi se cijelo jtro igramo i nosamo se po kuci, Sara od jutros kasljuca po malo, nosic joj nije zacepljen  ali kada dise osjecam da pomalo hropti, pravo me strah sta joj je. Htjela sam je voditi kod pedijatra ali kontam moze samo gori virus uhvatiti jer su kazu cekaonice pune prehladjene i bolesne djece, nema ni temperaturu. Sta mi vi savjetujete, sta bih joj smjela dati protiv kaslja, mozeli neki caj sljez npr.. ?

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4676
8.10.2009 14:31:44   
mojbebac

cicana nisam sigurna da ti mogu pomoci, nisam imala iskustava sa tim, ali ce se vjerovatno javiti mam koja zna sta raditi!!! iskreno se nadam da nije nista, i da ce malu princezu brzo proci, a ja sam jutros bila u DZ i puna je gripozne djece da je to strasno, i zdrav bi se zarazio vjerovatno..... pozdrav

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 4677
8.10.2009 14:51:15   
cicana
Hvala, mojbebac. Imali neka mamica da je imala iskustva s tim molim vas pomagajte

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 4678
8.10.2009 15:02:37   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: mojbebac

gdje ste zene, nadam ste a ste sve ok kaoi vasi bebaci!!!!
moram da vam se pozalim, odemo mi jutros na vakcinu u pola devet i dodjemo kuci u 12, zbog silnih stelatora, ulazaka preko reda i sl. dok se nisam proderala dole i pocela svadjati nismo usle, samo jedno po jedno ovaj sin od koleginice, ovaj suvise mali, ovaj bolestan i mi ostali ko budale cekamo..... e pa stvarno, kad sama usla pitam ja njih, je li to trebam da trazim vezu da bi dijete primilo vakcinu, kazzo one meni ma ne, pa sva su dijeca ista, znate ovi su bili suvise mali..... bla bla......ma pobudalila sam bila..... sreca pa je moja dusa bila dobra i mirna i nije se nervirala kao mama nego je prespavala sav taj haos..... primili smo boce, stavili oblogice, sada spava pa se nadam da nece biti ture.....
Mine Laa mi smo bili na kontroli i rekli su nam da smijemo poceti sa sokicima, jednom dnevno, bas ovako kako je EX YU napisal, mi za sad pijemo jabukicu, ali domacu, posto su nam baba i deda bili vrijedni pa je cijedili, naravno razblazujemo...... a sto se tie kupovnih sokica nama je dr rekao da je hipp najbolji ali eto ti se konsultuj jos sa nekim....
neko je pitao za pelenice, mi nekad pampers nekad molfix nekad babylove, kako kad i sve su nam ok!!!!
NE ZNAM STA MISLITE DA LI SMIJEMO NAPOLJE S OBZIROM DA SMO JUTROS PRIMILI VAKCINU?

naravno  da  smijes  vani..jedino  ako  nema  ture  :)))) 
mi koristimo  pampers  aktiv  baby

< Poruku je uredio iv@ncica -- 8.10.2009 15:03:46 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 4679
8.10.2009 15:05:46   
Ex Yu
moj hvala bogu nije bolesljiv pa tako da nemogu puno oko toga pricati .. ali recimo kad kasljuca davala sam mu Bisolvon/bisolex kapi ... po preporuci pedijatrice koju sam zvala na telefon jer mi se neda ici u guze ako nedaj boze nema potrebe medzu bolesnu djecu

za  nos smo kupili elektricni aspirator na kojem u uputstvu pise da ako se djetetu redovno cisti nosic svaki dan smanjuje je mogucnost upale grla zdrijela i pluca jer se sekret redovno sklanja i nedolazi do upale pa mi to svako jutro ocistimo po 5 sekundi jednu i drugu nosnicu a prije toga ukapam aqua maris i to je sve ... aspirator imas u boljim apotekama i moj je kostao 83,00 Km al se isplati svake marke iskreno

od narodni ljekova mozes u bocicu od kapi skuhati sljez da odstoji i pusti malo sluz pa ukapati u nosic, ili blago slanu kamilicu, ili u kadicu il u wc u kadu sipati vrelu vodu pa ga malo napariti al u ovo doba godine to se nepreporucuje jer noc i dan ima velike razlike u temperaturi pa moze biti jos gore ako se djete rastopli previse ...

< Poruku je uredio Ex Yu -- 8.10.2009 15:06:58 >

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 4680
8.10.2009 15:18:47   
marinčii
ivančic@ vidim ti još dojiš svog bebača..a reci mi kad si mu počela davati vodu i čaj da pije?ja još nisam ali razmišljam o tome i nikako da odlučim dali da mu dam ili da sačekam dok počnemo sa gustom hranom

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 4681
8.10.2009 15:28:55   
MineLaa
ee dragee moje i moja bebi na nosic kad dise kao da mu je zacepljen, ponekad kasljuca ali ne cesto  ... ture nema,pomislila sam da ga vodim dokt.ali kad sam procitala od vas da su bolnice pune bolesne djece nepada mi napamet.

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4682
8.10.2009 15:46:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cicana

Pozdrav drage mamice i bebice, evo mi se cijelo jtro igramo i nosamo se po kuci, Sara od jutros kasljuca po malo, nosic joj nije zacepljen  ali kada dise osjecam da pomalo hropti, pravo me strah sta joj je. Htjela sam je voditi kod pedijatra ali kontam moze samo gori virus uhvatiti jer su kazu cekaonice pune prehladjene i bolesne djece, nema ni temperaturu. Sta mi vi savjetujete, sta bih joj smjela dati protiv kaslja, mozeli neki caj sljez npr.. ?

sluz od sljeza se stavlja u nos kada je nos zacepljen (za to znam)...a da mu das da pije, to ne bih bez prethodnog savjetovanja s pedijatrom

< Poruku je uredio dadada -- 8.10.2009 15:47:06 >

(odgovor članu cicana)
  Neposredna veza do poruke: 4683
8.10.2009 16:17:56   
Anoniman
Samo da prijavim da smo se danas setale sa Pretty mammom i njenom preslatkkoooom Lauromuser posted image , i jos je sladja uzivo nego na slikama, i jako je vesela bebauser posted image , a moram pohvaliti i svoju principesu kako je divno slusalauser posted image
Sretno svima sa zacepljenim nosicima, i ljubacuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4684
8.10.2009 16:27:42   
Anoniman
Blago se vamauser posted image user posted image

nama je danas godisnjica mraka....cetiri godineeeeeeeeeeeeeeeee...godine duge...godine tuuuuuuuuuuuuuuuuuuugeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

sala mala...evo cekam ga da dodje, da ruckamo

Bili smo danas kod moje rodice, ona je dobila user posted image prije 6 dana...i presladak jeuser posted image user posted image user posted image ...i ja zaboravila kako mali budu...kada sam Andreja pored njega stavila ma ne mozes da vjerujes da je i on tako mali bio prije 6 mjeseciuser posted image ja se sokirala

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4685
8.10.2009 16:30:14   
Mya_81 RR
Joj, Dadada baš budu male mrvice...ja jutros gledala video što sam Minju snimala u bolnici i već sad mi je razlika veeelika, a ima tek 3 mjeseca...

Nego, sretne vam te 4 godine ''tugeeeeeeee''.... i da ih bude još puno, puno, punoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4686
8.10.2009 16:31:31   
Mya_81 RR
Zaboravih reći da sam napokon bila kod doktora....sve oki-doki, osim što mi je maternica ostala zavaljena....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4687
8.10.2009 16:39:04   
Anoniman
hvalaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image ...da vas malo pocastim

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

A ovo je za saharu

user posted image

Neposredna veza do poruke: 4688
8.10.2009 16:45:25   
Mya_81 RR
Njam, njam, njam...ne znam šta bih prije smazala...ove prekrasne torte ili ove masline...a kaficu upravo pijem user posted image ...sama sam doma pa malo guštam u miru i tišini user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4689
8.10.2009 16:56:42   
marinčii
dadada draga čestitam  4 godine braka..i mi danas slavimo 4 godišnjicu braka ..zamisli koja slučajnost da smo se vjenčali na isti datum iste godine...joj ja sama mm radi drugu mi ćemo proslaviti kad dođe večerasuser posted image user posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 4690
8.10.2009 16:57:59   
Anoniman
Renci, sreco, cestitammmmmmm, a posebno velikom D sto je izdrzaouser posted image , salim se naraFski, blago njemu kad vas ima i reci mu da vas cuva ko malo vode na dlanuuser posted image user posted image user posted image user posted image , a za ovaj Martini cu da te bijemm, valja li to tako izazivatiiiiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4691
8.10.2009 17:05:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

dadada draga čestitam  4 godine braka..i mi danas slavimo 4 godišnjicu braka ..zamisli koja slučajnost da smo se vjenčali na isti datum iste godine...joj ja sama mm radi drugu mi ćemo proslaviti kad dođe večerasuser posted image user posted image  

hahahahaha jao super...SRETNA I VAMA GODISNJICAuser posted image user posted image user posted image user posted image
je li i kod vas dole bilo zima ...taj dan bas bilo hladno u sa, sjecam se ja se smrzla k'o fokauser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4692
8.10.2009 17:20:49   
iv@ncica
Dadada- sretna godišnjca brakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
baš sam  se  počastila i napila  svega..hvala..hehheheuser posted image user posted image

Marinči-ja  sam svojoj bebi  još ljetos  dok  su  bile  vrućine  nudila  vodu ,  ali  nikad  nije  htio  piti, evo  sad  mu  je  6  mjeseci pa ni sad  neće, a  kad  sam mu počela s  dohranom  sokiće  nije  htio ni  na  kašiku...ali  je kašice  i  hranu  jeo  bez  problema..ne  brini..ako  dojiš  on  se  napije, ja mu  sad  samo još češće dam  siku pošto  mi neće baš  da  pije,  a  i  ne  brinem  se  više toliko  jel  mu  bilo dosta  mlijeka , jer   mu mogu dati i   kašice  ako vidim da  mu je  malo...no on se ne buni..koliko mu čega dam  on zadovoljan..samo ponekad  se  naljuti kad  smaže  kašicu..kad vidi da  mema  više..hehehhe
AH da  znala  sam  mu  dati  na  prevaru  malo  zašećerene  kamilice kad  mi  ne  bi imao stolicu po nekoliko dana  od  2,5-3 mjeseca..i to ti je  sve  što  bi on  popio  na kašičicu.. ma  bebe znaju bolje  od  nas  šta im treba user posted image user posted image user posted image , i  mi  ti od kad  se rodio kofol  nosamo  bocu na  kolicima  s  vodom  ili  ko nekim čajem  kojeg on  nikad  nije  pio..a  mama  samo baca pare i prosipa :))) ali  eto ja uvijek za  nedaj bože  da  imam..;:))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4693
8.10.2009 17:22:45   
Nunichi
Mila moja dadada,sretne vam 4 godine mraka... user posted image user posted image user posted image
Da mi uvijek budete žaljubljeni i sretni!
Evo pokloncic i picence... user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 8.10.2009 17:23:00 >

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4694
8.10.2009 17:30:00   
Anoniman
pozz,kako ste mi da vas samo nabrzaka pozdravim nemam kad citat treba mm.lapt.
Ja sam dobro kao i Anel hb.nema kod nas nista novo osim sto sutra ja moram ic u Zenicu s mm.da rijesimo rodni list Anelu mm zakasnio pa sad ja moram ic,snjim jer je proslo vise od mjesec dana pa nevjeruju da smo u brakuuser posted image
pa zato moram ici i ja bas bezveze al eto
pa cu sutra Anela ostavit kod mame .
pussa svima i cestitamo rodjendane malenima
vidim ima slikica ma sva su djeca pressslatak

dadada,sretna ti godisnjica braka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ih docekate jos puno,puno godina u zdravlju i veselju !!!

< Poruku je uredio felix -- 8.10.2009 17:33:22 >

(odgovor članu istra09)
  Neposredna veza do poruke: 4695
8.10.2009 17:57:03   
marinčii
dadada kod nas je taj dan padala kiša a ja u sandalama heheh..al nema veze nama je svakako to bio najljepši dan u životu do nwaravno dana kad se rodio naš matej

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4696
8.10.2009 18:38:00   
Anoniman
marinci,jesil tuuser posted image sta ima kako Matej napreduje dojisli?
Moj Anel je hb.dobar pravo navecer spava i do  ujtro do 9.sad sam i zaspi rijetkost kad ga ninam na rukama.
Bas se promjenio al na boljeuser posted image (neureklo se)

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4697
8.10.2009 18:40:22   
Anoniman
Joj, Dadada baš budu male mrvice...ja jutros gledala video što sam Minju snimala u bolnici i već sad mi je razlika veeelika, a ima tek 3 mjeseca...
user posted image user posted image user posted image Minjica,je sada velika djevojcica
I ja sam juce gledila kad je Anel izaso iz bolnice snimali,ga jest samo bio mali boze dragiuser posted image tacno se vidi da je djete trebalo biti jos u tibi.Al hb.da je porastao i udebljo se kako je samo bio mali,i mrsav .....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4698
8.10.2009 18:43:32   
marinčii
felix tu sam..matej dobar evo ima nekoliko dana odspava mi po 3 sata u komadu po danu,još ga dojim i sve super zasad ..u ponedeljak idemo na kontrolu pa ćemo viditi koliko smo napredovali..ajde drago mi je da anel sluša i nadam se da će takav ostati  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4699
8.10.2009 18:48:39   
Anoniman
i ja se nadam marinci,al bojim se da se neurekneuser posted image bas se promjenio al  bas......
uzivam jos dok mogu,nece dugo dok pocnu zubici pa dok ga sunetim sve ce opet bit isto kao na pocetku al proce i to abd.
drago mi je da Matej dobro ....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Cekam ga...
amaniamanic

Da li ste vaki dan za muza tip-top nasminkane,obucene...ili ste lezerna kucna varijanta:)

.... (87%)

.... (13%)

Broj svih glasova: 82

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *