|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
8.10.2009 10:08:22   
Pretty mamma
Mya, Laura će 14. napuniti 4 mjeseca....

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu istra09)
Neposredna veza do poruke: 4651
8.10.2009 10:09:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Da vam ispričam šta moj muž misli o RR....neki dan nam došli neki prijatelji, i tako pričamo o svemu i svačemu, kad mm kaže...PA ŽENE SA RR SU UVEZANE  KAO MAFIJA!!!user posted image user posted image user posted image

Ma šta nego smo mafija user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko je Laura stara?

samo mu sliku s RR kafe pokazesuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 4652
8.10.2009 10:11:40   
Pretty mamma
Dadada, imaš pravo.
Ma kako je to njemu palo na pamet uopće? Ma vidi da smo si podrška u svemu...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4653
8.10.2009 10:13:25   
Mya_81 RR

Mya, Laura će 14. napuniti 4 mjeseca....

O, nije velika razlika između nas, 11 dana, ne znam zašto sam mislila da jest...

Ljubi nam cujicu maju user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 4654
8.10.2009 10:15:14   
Mya_81 RR

Dadada, imaš pravo.

Mila moja, nemaju oni ništa protiv naše RR samo moraju nekada nešto prokomentirati...i moj tu i tamo ''ugrize'', isto i ja njega povremeno kad igra igrice na FB...user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 4655
8.10.2009 10:19:46   
Anoniman

Dadada, imaš pravo.

ja sam mog uhvatila da krisom citauser posted image ...a nije mi jasno sto se krije...reko', sto se ne uclanis ima jos djeKaca...ma poceo on meni kao...ma jok...dosadno to meni...bla, bla

A vidim kada pocne da prica pred rajom kako i sta da i te kako cita...pa mi bude dragouser posted image

Neposredna veza do poruke: 4656
8.10.2009 10:25:05   
Anoniman
Jutro!
Mismo se budili ko zna koliko puta, znam da sam u jednom momentu spavala onako sa sikom na izvolite, ona jela i obje zaspale u krevetuuser posted image , i jutros poce sa cudnim zvukovima i rekoh hajde tusiranje guze ali nije bilo kake samo lazna uzbuna, i evo sad kenjka i nadam se da ce slusati kad budemo napolju sa novom djugajicom Lurom i njenom Pretty mammomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4657
8.10.2009 10:26:54   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

Jutro!
Mismo se budili ko zna koliko puta, znam da sam u jednom momentu spavala onako sa sikom na izvolite, ona jela i obje zaspale u krevetuuser posted image

Ista sam ti... user posted image user posted image user posted image user posted image
Mm me sinoc pokriva, govori "ti opet gola". user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4658
8.10.2009 10:29:46   
Pretty mamma
user posted image
Evo jedna od prije mjesec dana sa Dinom, sinom od naše malene. Nadam se da se ne ljutiuser posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4659
8.10.2009 10:36:48   
bebana27
evo da vas i ja pozdravim
sin mi spava pa imam vremena za sebe
tako mi je miran samo spava i jede

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

Neposredna veza do poruke: 4660
8.10.2009 10:40:22   
Mya_81 RR
Bebana, mila, nadam se da će i ostati miran user posted image user posted image user posted image user posted image da će biti jedan od onih beba koje puno ne plaču user posted image user posted image

Ljubimo vas!

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 4661
8.10.2009 11:01:17   
bebana27
nadam se da hoce jer sad sam hb prezadovoljna sa njim dojim ga pa po cijeli dan spava i navece se budi samo jednom
koje vi pelene koristite za vasu djecu

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

Neposredna veza do poruke: 4662
8.10.2009 11:15:00   
Mya_81 RR
Ja kupujem DM babylove....super su mi...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 4663
8.10.2009 11:51:27   
MineLaa
heej cao svim mamama....nova sam na ovim str...ali sam citalaa vase forume dok sam bila trudna//moj Daris 13 ovog mj. puni 4 mjeseca....i koristimo PAMPERS...

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

Neposredna veza do poruke: 4664
8.10.2009 12:15:35   
Mya_81 RR
MineLaa, dobro nam došli .... user posted image user posted image user posted image

Pusa za malog dječaka!!!

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 4665
8.10.2009 12:22:43   
Ex Yu
jutro zene ... samo da se i mi malo javimo zivi smo i zdravi napokon smo se kupali mama je upalila radijator na struju u wc u koji se brzo ugrije jer je najmanja prostorija pa donjela onu podlogu za presvlacenje i sve smo obavili u toplom a sad zamotani u dekicu spavamo ...

poceli smo da ruckimo ponesto odusevljen je i neda da izvadim  kasiku iz usta fino ruca i negura jezikom kao prvi dan ... kad se radi o guzi brzo skonta kako idu stvari user posted image user posted image

trudimo se da iskoristimo ove zadnje zrake sunca ... pa smo slabo u kuci ... a sutra nam je mali rodzendan ...

pelene vec dugo koristio babylove
al mi je prijateljica bila neki dan i kaze kupila neke u Bingu Bebe il tako nekako i da su joj super a kostaju 12 Km cimi se 50 Kom ... pa cu probati al mislim da cu ipak ostati na babylove ovo za bebe prenosim ko nije u mogucnosti davati bogatstvo na guzu i ko to jednostavno nezeli ...

Danijal 09.06.2009

Neposredna veza do poruke: 4666
8.10.2009 12:32:16   
MineLaa
hvala puno Mya_81..... molim vas odgovorite mi na pitanje kada mogu poceti sa kasicama bebi davati sokici ??? da li je rano jos????user posted image   sad ce napuniti 4 mj 13.10.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 4667
8.10.2009 12:47:56   
Ex Yu
MineLaa dobro dosla a sto se tice kasica i sokica to ti niko nemoze dogovorit ako vidis po bebi i ako ti mislis da bi mogla uvesti po malo to ces i uraditi sad posto se forsira dojenje nepraktikuje se nista uvodit do 6 mjeseca ... iako djeca koja su na AD mlijeku krenu ranije sto vecina mama nece da pise o tome jer znaju da ce bit osudzene i da ce ih neke od forumasica prozvati i da se nece osjeacti ugodno zato i ko daje suti user posted image da budem iskrena dok djete nedodze do te "carobne dobi" od 6 mjeseci a odjednom onda jedu sve ...

moj je rodzen 09.06. znaci par dana razlike vec dugo pije sokice a kasice smo tek probali po malo i sve nam se svidza ... zato oko dohrane bolje ti je da nepitas nikoga mozes bebi od 4,5 mjeseca davati:

Voče: jabuka, kruska, banana, sljiva ovako po redu ... prvo jabuka
Povrce: mrkva, tikivica, brokula, karfiol ....
Zitarice: pahuljice riža, kukuruz ... ovo imas kupiti kao AD mlikeo u kutijama od Nestle ili Hipp i pravi se kao kasica kasnije to mozes mjesati sa rendanim kuhanim ili nekim drugim oblikom voca i povrca
Meso: piletina ... supice ... samo vodica pa polako mjesati povrce i pasirati ...

Ali naravno ces to dati kad ti osjetis i kad mislis da treba da zelis da beba moze i smije ... da jednostavno treba da ruca jos nesto ... 

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 4668
8.10.2009 12:59:19   
MineLaa
hvala ti ex yu sad sam zabiljezila taj raspored kasica....a jos samo pitanje koje sokice si prvo pocela davati??danas sam mu ponudila frutek od kamilice i jabuke ali se mrsti i vraca...jel mozda to do okusa ili????

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 4669
8.10.2009 13:08:29   
Ex Yu
pocela sam sa jabukom imas po svim prodavnicama sve od 4 mjeseca mozes davati ... nebi cika HIPP stavio 4 mjeseca da se nesmije user posted image

ja sam davala jabuku ali sam u nju sipala pola vode na pocetku tako da je jedan sokic pio 2 dana ... u flasicu naspen 60 ml soka i ostalo vode do 120ml i ostavim u frizider a sutra mu dam ostalo pola al stavim toplu vodu da se malo umlaci jer ih nevalja grijati ... a moraju bit u frizideru ako su otvoreni ...

poslije sam davala sta sam kad kupila osim one sljive i grozdja to mi je bilo nekako tesko za pocetak iako je od 4 mj. al sad smo i to probali kamilicu i jabuku i moj najmanje voli i mrkvu ... voli krusku banananu jabuku  (cistu) evo pogledaj gdje pise 4 mj. smijes dati

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 4670
8.10.2009 13:38:13   
iv@ncica
i ja  sam počela ranije..čisto iz nestašice  mlijeka u sikama..ali mi nikad nije  htio sokiće..ma ni čaj  ..ponekad malo vode...ali  kako doji i ne brinem  se ..napije  se  on, ali  kad  sam  mu kašikom počela davati ma  kao veliki je prihvatio..ništa  ne gura  vani..super  zine, mljacka  ko  veliki..i čim  vidi kašiku i zdjelicu poludi od  dragosti....  mi smo probali, jabuku,  krušku obožava, bananu,  breskvu+riža,  baby  rižu  koju  mu ubacim  u  svaku  kašicu od voća...možeš  s  njom  prvo  i početi ona je super  za početak a  laka za  napraviti, mrkvicu,  i liznuli  krompirić,  te onda  smo  kombinirali  sve  ovo jedno  s  drugim  uz  kašiku  baby  riže...e  sad  će  mo početi  probati  juhice i  malo  povrća  još...e  da probamo trenutno hipove kašice  za  laku  noć  pošto  mi  neće  mlijeko  nikakvo osim  sike...pa  da  ga uvečer  malo  duže  drži jer  mi se  često  budi..eto ako mu dobro bude  pasala  davat  ćemo je  uveče...

došla  mi je  user posted image , jojj  zato mi je  bebač  bio nervozan  ovih dana..a  mama sve  pripisala  zubićima..i  dalje se  osjećam user posted image user posted image grozno i debelo..i  umorno...
I mi šetamo  i koristimo  sunce  ovih  dana..  ali  nama  u Mostaru ima   često sunca  i  kroz  jesen i  zimu..pa ćemo  ga vljada  imati  i ove  godine..

Nove  mame  dobrodošle namuser posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 4671
8.10.2009 13:56:50   
MineLaa
hvalaa puno na savjetimaaaa....  user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4672
8.10.2009 14:09:47   
marinčii
pozdrav veliki svim mamicama i bebama..nas nije bilo nekoliko dana i puno stenam faliliuser posted image ..
svim bebicama koje su slavile male roćkase čestitamo i šaljemo punouser posted image user posted image i user posted image user posted image user posted image ..
matej evo nekoliko dana mi odspava u komadu 3 sata pa sam baš sretna stignem sve po kući uradit a i odmorit se...u subotu ćemo napuniti tri mjeseca..a u ponedeljak idemo na vakcinu i kontrolu pa ćemo viditiu koliko smo napredovali

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 4673
8.10.2009 14:17:29   
reallove
mi u ponedjeljak punimo 2 mjesecauser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4674
8.10.2009 14:20:04   
mojbebac
gdje ste zene, nadam ste a ste sve ok kaoi vasi bebaci!!!!
moram da vam se pozalim, odemo mi jutros na vakcinu u pola devet i dodjemo kuci u 12, zbog silnih stelatora, ulazaka preko reda i sl. dok se nisam proderala dole i pocela svadjati nismo usle, samo jedno po jedno ovaj sin od koleginice, ovaj suvise mali, ovaj bolestan i mi ostali ko budale cekamo..... e pa stvarno, kad sama usla pitam ja njih, je li to trebam da trazim vezu da bi dijete primilo vakcinu, kazzo one meni ma ne, pa sva su dijeca ista, znate ovi su bili suvise mali..... bla bla......ma pobudalila sam bila..... sreca pa je moja dusa bila dobra i mirna i nije se nervirala kao mama nego je prespavala sav taj haos..... primili smo boce, stavili oblogice, sada spava pa se nadam da nece biti ture.....
Mine Laa mi smo bili na kontroli i rekli su nam da smijemo poceti sa sokicima, jednom dnevno, bas ovako kako je EX YU napisal, mi za sad pijemo jabukicu, ali domacu, posto su nam baba i deda bili vrijedni pa je cijedili, naravno razblazujemo...... a sto se tie kupovnih sokica nama je dr rekao da je hipp najbolji ali eto ti se konsultuj jos sa nekim....
neko je pitao za pelenice, mi nekad pampers nekad molfix nekad babylove, kako kad i sve su nam ok!!!!
NE ZNAM STA MISLITE DA LI SMIJEMO NAPOLJE S OBZIROM DA SMO JUTROS PRIMILI VAKCINU?

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 4675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

rodjendanski poklon?
shejla

koliko novca potrosite za rodjendanski poklon djeci vasih prijatelja? (ne mislim na djecu od najboljih prijatelja ili brata/sestre, vec raja s posla, komsije i sl...)

20-tak KM (69%)

30-tak KM (21%)

40-tak KM (5%)

50 i vise KM (3%)

oko 100 KM (2%)

Broj svih glasova: 131

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *