mojbebac -> RE: Bebe 2009 (2.10.2009 13:29:45)
|
pozdrav svima, nije nas bilo dva dana, tata nam se vrati juce ujtro i jutros opet otisao, pa ga nece biti 10 - ak dana pa smo bas tuzne[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]!!! moram da se malkice pozalim, prrethodnih dana sam bebici davala po malkice bananice, ili jabuke ( par kasikica ) i od nedelje nije kakila, i toliko se juce mucila i natezala, da vam to opisati ne mogu.... na kraju je uspjela kakiti, ali nije vise toliko tecno, pa ne znam da li je zbog banane, a inace samo doji????? ne znam da la da joj uopsta vise dajem, mozda i trbam da s e navikne .....sta vi cije su bebe oko 4.5 mjeseca osim sike dajete vasim bebacima? mi takodje pijemo ponekad malo sokica, caja ili vode, po jednom dnevno!!! dusa moj ponovo fino spava, tako da ona dva tri dana mora da je mucio stomak pa se zato budila.....a bila sam se prepala da joj se pporemetio ritam .... mi sledece sedmice idemo na vakcinu i kontrolu pa da vidimo kakvi smo..... jos uvijek nisam primjetla da je muce zubici, ali ona stalno nesto gura u usta, doji prst, jer dudu nece ..... pokusava da se digne da sjede, ali ja joj jos ne dam reko bar do sledece kontrole kukova.... jos uvijek je siroko povijam uvece, pa ne znam sta vi mislite da li je potrebno jos? moram da vas pitam za savjet posto me misljenja pedijatara bas nerviraju, svako kaze drugacije!!! bravo za prve rijeci, zubice i male rodjendane i pozdrav svim mamicama!!!!
|
|
|
|