malenaa -> RE: Bebe 2009 (18.9.2009 22:57:31)
|
hej drage moje, evo da se napokon i mi javimo .. nismo sitgli ovih dana jer smo radili kuci,svaki dan ponesto,hodaLi sa tajom i uzivali. svaki dan kad ustanem i vidim svoje maleno pile..svaki put je drugaciji,veci..snazniji , stalno guguce, a o baljenju da ne govorim, prst tj. palac ne vadi iz usta... skontao je da je mesnatiji od dude :) vidim da ste pricali o svemu i svacemu... dojenje.dohrana ,kupanje... i sl. ukratko, dojim dinu ali mu i dajem caj cesto, uvijek ga imam spremnog kad izadjemo i vidim da ga voli i godi mu stomacicu. o dohrani ne mogu govoriti...ali misllim da cu probati nesto dati oko 4-5 mjeseci cisto da proba... sto se pupanja tice,vecinom se pupamo svaku noc,nekad preskocimo jednu noc, ali definitivno lijepse pajki okupan i odma utone u san. o kilazi imam samo reci da ne dobiva nista pretjerano sad ima 6500,a rodjen sa 3350, i ja i pedijatrica smo zadovoljne. najbitnije je da guce i pjeva..smije se..rijetko zaplace i to kenkanje sto mi govori o zadovoljenim potrebama za sikom :) ljubim vas sve, i javnite za tu kaficu... setnju il sta vec. kissssssssssssssss
|
|
|
|