malenaa -> RE: Bebe 2009 (10.9.2009 10:43:18)
|
da se tuspasimo i mi danas... mashallah nije bilo temp. od boce naprotiv,bio je jako veseo i poceo je urlikati kad se smije ili mu nesto nije po volji. ne znam da li se ijednoj to desava ali moj dino vec tri-cetiri dana kad doji odma kroz 5 min pocne da se igra sa sikom i bradavicom,ali to boliiiiiiiiii.... odguruje se od mene a ne pusta bradavicu pa je cupa. ja urlicem,a njemu valjda zanimljivo pa se zakocene od smijeha...hehe sve je bilo zanimljivo kratko ali sad je vec ucestalo a bogami i bolno...a njemu presmijesno i interesantno. jucer smo kupili dva paketa pelena razlicitih, dm i molfix, jer smo uzasnuti pampersom. sva se odjeca dole mu usmrdi nakon dva sata od mokrenja. bas nekako imaju ruzan miris,i svaki put osjetim da je i bodi vlazan. dm je punoooooooooooooo bolji, a uzeh i molfix bas da vidim koje cemo nastaviti,moram ih testirati. vidim da spominjete ucestvovanje muzeva oko bebe. ja zaista nemam sta reci osim da mi je muz zaista desna rukA. on ga je prvi kupao,ja nisam smjela danima... presvlacio,uspavljivao,masirao a i oko mene deverao. cak mi je nekad bio naporan sto stalno on hoce... ali neka ga... lako se njima odvici, tesko ih navici na obavezu. ninichi- bas kako kazes nema nista ljepse nego iz coska kad ih ugledam da se maze...tajo mu tepa a on guguce. duse malene moje...
|
|
|
|