sanjarka -> RE: Bebe 2009 (8.9.2009 20:07:15)
|
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma Evo i nas, izbivali smo preko vikenda, bili na putu. Laura je dobar dio puta prespavala, sad cemo i na more...samo neka bude tako dobra... Malenaa, ja sam tebi slala sms da te pitam kada da dodjem pa mi se nisi javila. Prosli utorak, kako smo se dogovorile u prvoj poruci. Sanjarka, neka si ti nama došla. Žao mi je malenih...je li sada sve dobro? Što su rekli na Jezeru? Eh, nabavila sam 100-tinjak najnovijih filmova, idem se baciti na prženje... Pusa svima! Ma moja Pretty, nisu mi nista rekli, samo izmrcvarili malenu. Jasno mi je da su joj morali vaditi nalaze, ali da djetetu od dva mjeseca koje je napredno i ne gubi na tezini, cak sta vise, prepisu u bolnici infuziju, e to je glupost. Naravno, nisu joj uspjeli dati jer su joj sve vene popucale. Na rukama i nogama je imala vise uboda i na kraju su rekli da je samo dojim, sto sam i radila i bez njih, i da ce biti uredu. Sad je hvala Bogu uredu, na posljednjem pregledu je tezila 6350g, sto je super, ali smo ocito neki peh. Samo da se covjek nasekira. Enisa, hvala ti sto si me podsjetila da se javim, nekako je lakse kad se imas nekom malo i pojadati. Malo sam upala u neku kolotecinu pa mi sve lijeno. Ljubim vas sve!!!
|
|
|
|