Skvo RR -> RE: Jelovnik u vrticima!!!! (6.8.2012 14:48:41)
|
Kako sam tek dijete upisala, javit cu se sa jelovnikom ubrzo... Uglavnom, dijete ce ici na poludnevno, pa me i briga..ha otvori oci, mora doruckovati, ako ce ostati na rucku, njen izbor..kuci je rucak ceka..... sto bi se reklo, briga me sta ce jesti.....smetalo bi mi forsiranje nezdrave hrane, jer se trudim da se i mi kuci zdravo hranimo, kako djeca tako i mi...Nisam negativna prema slatkisima, ali kod mene vrijedi pravilo...prvo jedi, pa ako hoces mozes dobiti neki slatkish...sokovi isto tako...to nije zamjena za jelo i nikada nisam davala da se nadolindja sa sokom pa da onda kaze ne moze da jede...to kod nas nije slucaj....Kuhano je uvijek,,,i evo oboje hB vole, nevjerovatno, ali oboje djece voli izuzetno voce (iako ni ja ni MM nismo neki ljubitelji)...Ja mogu samo reci da sam zadovoljna ishranom koju imaju, jer je zaista uravnotezena...ovo projeciram i na ishranu u vrticima..kada bi shvatila da se to bas kosi sa nasim jelovnikom, ispisala bi. I da vezano za cevape i slicno..to je nama poslastica jednom u dva mjeseca....bebac je jos mali da sta kazem za njega...ali uma ne voli....u biti ne voli nista sto nije saftali..a meni je plaho drago..
|
|
|
|