eminaja -> RE: Cvijece na balkonu (13.3.2018 19:17:44)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe RR IZVORNA PORUKA: eminaja MashAllah Ltm [sm=bravo.gif] prelijepa i ja imam zelju uzet zutu i jos neku satiranu pa valjda naletim [sm=smiley36.gif] Ja sam svoju aloe veru presadila izadje izdanak,otkinem i u vodu dok ne pusti zile..imam jedne u vodi nikad ih posadit [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] a sveki mi dala jednu ali puno isla na stranu i smetala mi pa se pocela susit ostao jos jedan onaj pipak a i on ce uskoro nestat,sad ova mala ide u vosinu pa dokle li ce ne znam [sm=smiley36.gif] Ja imam mjesta a i da nema mogla i napravit [sm=smiley36.gif] samo zbog djece ne mogu imat cvjece po podu i sl...i ovo po prozoru sam posklanjala u krajeve jer oni cesto idu do prozora i gledaju itd...pa onda se zainteresuju za cvjece par puta mi je orhideja zavrsila na podu pa sa izresetanim liskama [sm=smiley13.gif] zalosno....pa sad za sad ovako neka ga [sm=smiley36.gif] ja ako donesem jos neku orhideju kuci muz ceme se odreci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a meni je orhideja tako divno cvijece i godi mi, kontamo se [sm=smiley36.gif] vidis moram kod sveki smeknuti aloju, ogromna je, vec su joj listovi gigantski, 3 puta veci nego kad smo je kupili [sm=smiley36.gif] ja kontam da se zadam danapravim nesto sa sukuletima, ono neke minibaste u nekoj staklenoj posudi, to mi je cool pravo Ee vidis i ja sam na to isto mislila ali se predomislim jer su djeca mala pa ko zna gdje bi zavrsilo [sm=smiley36.gif] ali bila sam se zadala gledajuci figurice,kamenje,mahovinu i ostale djidje [sm=smiley36.gif] sacekat cu ja s tim jos bar godinu,dvije 😉
|
|
|
|