alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (21.5.2015 11:16:08)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: Carobno jutro ernadaanada (valjda sam potrefila nick[sm=smiley36.gif]) samo ti otplaci, ja sam jutros turu suza pustili, eto onako..da me ubijes ne znam sto[sm=smiley36.gif] alman, je li te boli komplet vilica? cuvaj se, samo ti jos to fali sada[sm=smiley31.gif] aidana, sretno na kontroli i hocemo izvjestaj[sm=bravo.gif] anita, trk na bolovanje, pa makar da pozavrsavas poslove, ha ja donja vilica me komplet boli pogotovo lijeva strana, jos mi bona nicu osmice [sm=smiley36.gif] pa mi od njih ovako svremena na vrijeme bole svi zubi, al vjerovatno je i od propuha nekako mi je i vrat ukocen [sm=smiley13.gif] eh osmice, crne osmice..satrase one bas[sm=smiley3 1.gif] tu nista ne mozes dok ne izadju same, nazalost ma nekad ni ne izadju...meni su lezale horizontalno, vrh virio i gurale ostale zube...bolilo samo tako..to samo vaditi ma da..nego u mene bilo mjesta tako da nije bio problem. Ni osjetila ih nisam ali znam da se dobro napati dok to izadje. Obicno ih vade kasnije ili operacijom rjesavaju. Bas patnja samo. ima i kod mene prostora al nikako da jedan kraj izbije i onda me svi podju boliti, al to je neka tupa bol, a inace i ja imam zdrave zube, jedino nemam donje sestice, al gora mi je glava kad me probudi znam da ce me boliti cijeli dan
|
|
|
|