anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (12.5.2015 11:06:10)
|
IZVORNA PORUKA: maksi Upravu si, a sedmi mjesec neka hvala IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: maksi Mene svi pitaju pa mogli ste pocetkom juna imaces do poroda dva mjeseca,ja im kazem neka bolje ne izazivati djavola. Mislim da je kod mene strah jer sam ja prosle godine imala u mised i tako da bas imam neke strahove u ovoj trudnoci IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: maksi Meni je zao sto ne idemo ove godine na more zbog djece,vec su poceli zapitkivati kada cemo ici. Iskreno ja se ne usudjujem,malo me je strah da nedo bog nesto krene po zlu. Iduce godine cemo nadoknaditi ista sam ti takva...jos mi nismo isli ni prosle godine pa mi bas zao male a ne usudjujem se ma da..7-i mjesec je onako malo rizican...ja sam prosli put bila 5-6 mjesec...uzasno otecenih nogu i opet sam otisla...nisam puno razmisljala...sad je vec malo drugacije i ja sam starija Jučer sam već pisala vezano za more, valjda godine, iskustvo, šta li...6. mjesec 2011. g., ja kao sad u 7. mjesecu trudnoće, ni ne pomišljam da preskočim more, jer heeej, pa nisam ni u ratu preskakala [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image], ne smeta mi činjenica da ljetujem u G. Tučepima, u najbližoj Makarskoj nema porodilišta, znači najbliži je Split, a zna se ljeti koje su gužve...ljeto 2013. , ja sam trudna tek 6,7 sedmica, pa super, odlično se osjećam i zašto ne napraviti morsku turneju (Tučepi, Split, Dubrovnik) mada s djetetom od nepune 2 godine to je blago rečeno nezgodno, ali umorna i zadovoljna vraćam se u Sa, gdje doslovno sutradan doživljavam spontani...ne kažem da jedno direktno vuče drugo, sad mislim da bi tako bilo i da nisam mrdala iz stana, ali valjda zbog svega toga, aBd ovo ljeto mirujem na kontinentu...
|
|
|
|