ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (5.5.2015 22:49:00)
|
IZVORNA PORUKA: Bella.88 IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: Bella.88 zdravo ženice samo da vas pozzdravim,vidim bile ste dobro aktivne dva zadnja dana[sm=smiley1.gif] ne mogu vas detaljno iščitati[sm=smiley36.gif] ima li šta novo,jeli se ko porodio? Ja nisam čitavu noć spavala i tako zadnjih par noći.Boli me žuč i kontrakcije me satraše no eto za 3 dana ulazim u 9-ti,pa i da pođe porod nije mi više tolika briga terminuše sretno ženice želim vam uredne kontrole,jake udarce i sitno meškoljenje[sm=duda.gif] što manje mučnina,čini mi se da ono Leena ima jake mučnine-je li popustilo?[sm=smiley13.gif] Maleni prespavao kod nane,pa kontala da preperem robicu za malenu,kad nema vode[sm=hudicek1.gif] Ne znam funkcionisat bez struje i vode Ugodan dan vam želim,vani jee pretoplo ubilo se za ćilima[sm=smiley36.gif] čini mi se ono alman da će prati Uh ne spominji zuc,malo se pricuvaj hrane da ne dobijes nedo Bog napade,znam kako je kad boli imala sam napade par puta,strašan bol[sm=smiley13.gif] pazim na hranu,eto jedino jedem skoro svakodnevno zelenu salatu sa mladim lukom i to moram izbacit ninuška koliko ima curica?,i moj sinoć zezao nanu,kaže čitavu noć preplakao pčelice [sm=bravo.gif] za nalaz jeste li hodale kuda?kaže muž pretoplo,ja nisam izlazila I moja je preko dana bila grozna i jos se cijelu noc budila..haos..a ima 3 g i 8 mjeseci. eto tebi vecere..riba, lagano i jos hurmasice..nisam ljubitelj zalivenih kolaca, ali u ovoj trudnoci.mi se jedu. A, kifle su toliko ukusne da mogu i solo, bez icega.
|
|
|
|