lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (29.5.2015 10:26:53)
|
zdravo loptice, evo i mene sa pijace, mm ce se onesvjestiti kad vidi koje sam povrce kupila ima odma da ide u mesaru (moj mesojed) [sm=smiley36.gif] LTM bravo za grlic, koliko smo navijale da ides na more i on se sazalio i odlucio ne skracivati. Baje se normalne u trudnoci samo ih treba kontrolisati i terapiju koristiti, ja od pocetka trudnoce imam bjeli iscjedak i konstantno koristim vaginalete i sad mi je propisao Canastein ja mu rekla da mi negodi pa je rekao da ce mi dati one moje Neo- penotan ali oko 38 sedmice da sve ocistim, jer mi se uvjek vrate za 15 dana pa da bar pred porod bude ok. Mene pucaju hormoni, sinoc sam bila ljuta ko bjesan pas, moji gosti dodjose nakon 1h i 20 minuta, kao imali su goste pa kasne, ok ali gdje vam je bio telefon da javite da cete kasniti, al eto i to smo zavrsili. LTM te tablete za kiselinu se smiju koristiti nakon 4 mjeseca, nesmiju ranije znam to jer mi je dr rekoa, ja sam na pocetku se mucila sa zeludcem i on mi rekao da ce mi bas te dati ali nakon 4 mjeseca nesmije ranije, a da do tad koristim gastal.
|
|
|
|