leli§ -> RE: Sve o depilaciji (epilaciji) (25.2.2010 23:42:36)
|
IZVORNA PORUKA: sahara E cure svaka vam cast kad imate hrabrosti da idete na depilaciju voskom, ovo posebno vazi za bikini zonu, brrrrrrrrrrrr, ja samo smijem noge epilatorom, a ostalo bicevi, jbg, nemam hrabrosti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] brazilku ni slucajno epilatorom pa oci bi ti ispale[sm=smiley19.gif] bol depilacije sa voskom nije ista kao sa epilatorom...epilator malo pecka, malo skakuces a malo i skine...a vosak kad povuce trznes, jauknes ako bas moras, a puno otislo... ja kad sam prvi put radila brazilsku (bila na poslovnom putu i u hotelu u salonu to odradim) rekao mi mm ti otisla sa pokrivacem dosla nazad gola[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] nisam ni uspijela cijelu, nego samo onaj gordnji dio...reko ziva bila de da se ja ustanem, zena stala gleda, valjda joj nije bilo jasno gdje cu sad takva ko napola ocerupana kokos...ali stvarno nisam mogla vise... drugi put sam sve odradila. gornji dio me puno manje bolio a donji sam prezivjela...jednom kad pocnes korijen oslabi i boli sve manje i manje...
|
|
|
|