acudesa -> RE: Sve o depilaciji (epilaciji) (20.2.2010 22:13:40)
|
Postovi prebačeni sa teme "Depilacija" IZVORNA PORUKA: mala curica Drage moje medene zanima me sta vi koristite od depilacijskih sredstava. Koristite li neke trake s voskom,neki depilacijski aparat(Braun,Roventa..........) li pak samo obicne biceve. Koje kreme koristite poslije depiliranja? IZVORNA PORUKA: Ilhana Ja koristim kremu weet za sve... to mi najbolje uklanja nepozeljne dlake... IZVORNA PORUKA: mala curica Jesi li probala Weet za obrve? Bas me interesuje kakav je ,ja se ne usudzujem probati?. IZVORNA PORUKA: sarayka Ja lično koristim Veet kreme jer nisam izraženo dlakava i pomažu mi iako se neki žale na njih, a ako sam u žurbi brijač ko i svaka žena! Poslije toga obično mlijeko za tijelo vecinom Dove,Nivea... PS: citala sam da je za podlogu za brijanje jako dobro koristiti regenerator za kosu jer omekša dlake i iako bizarno zvuči istina je, ja probala IZVORNA PORUKA: mala curica Ja sam cula da je pasta za zube bobra poslije depiliranja nogu.Usporava rast i koza je mekana IZVORNA PORUKA: camm veet krema i imam neki aparatic posle kupanja nivea mlijeko ili johnsons. IZVORNA PORUKA: mala curica Meni je sveki kupila Braunov aparat za depilaciju i zadovoljna sam IZVORNA PORUKA: Ilhana i ja sam sarayka ko ti, nemam puno dlaka... kod mene ima mjesta po nogama po 5 cm radie bez ijedne dlake... A znate sta je dobro za brzo depiliranje sa Weetom, ja to uvijek koristim... znate li one rukavice hrapave za tusiranje? Ovakva... [image]http://static.devote.se/gallery/big/20071024/e5f75a79cb0459f327b76378dbecaf0a.jpg[/image] Pravo dobra i posle toga namazem noge sa djecijim uljem... i superiska... IZVORNA PORUKA: camm imam tu rukavicu negdje ali nikad nisam probala. IZVORNA PORUKA: neki I ja koristim Veet i prezadovoljna sam,a posle mlijeko za tijelo koje mi se nadje pri ruci IZVORNA PORUKA: Ilhana IZVORNA PORUKA: camm imam tu rukavicu negdje ali nikad nisam probala. Probaj sledeci put... znas kako je lahko... ja jednom zurila i nisam znala sta cu reko haj sa ovim cu posto je hrapava i od tada uvijek sa tim... pravo dobro... IZVORNA PORUKA: andji gel za tuširanje,inače koristim 'frittini' komplet njegu za tijelo,obične biceve,i posle naravno opet mlijeko za tijelo 'fruttini'....nemam nekih problema sa dlakavošću,na nogama mi se ured pa i nevide,ali eto opet brijem IZVORNA PORUKA: Amelaa RR Ja uzela Veet za obrve nista..0...bar meni nista nije uspjelo..samo se namucila... IZVORNA PORUKA: A Iman depilacija kod kozmeticarke....dug niz godina, prije toga, Epilady i Braunovi apratici. IZVORNA PORUKA: mamyca Koristim Veet kremu,i sve je brzo i lagano jer nemam puno dlacica,a inace sam jako svijetle puti . IZVORNA PORUKA: SAMRAAA Ja se žicam od muža ,koristim njegov Gillete Fusion britvice..i super je..nemam potrebe poslije mazati ičim..A inače koristim Dove losion za njegu tijela.. IZVORNA PORUKA: chuci ja kod kozmetičarke. prije toga najviše električnim epilatorom i pravo mi urastale dlačice. sad mi manje urastaju, iako ih još ima. jel ima neko neki savjet oko tog urastanja IZVORNA PORUKA: laracroft Ljeti idem kozmeticarki na tretman voskom i mogu vam reci da nije bas ugodno,a zimi kremom za depilaciju i aparaticem.Najradije bih isla na lasersko uklanjanje dlacica,jer ih ne mogu smisliti. IZVORNA PORUKA: merimaa jes ti ona zlocesta iz one reklame ako si vidjela kad oni uzmu djeciji sampon a onaj slatki bebac na kraju kaze i on je isto zlocest!
|
|
|
|