Hannan -> RE: da li snovi djeluju na vas (3.11.2010 11:25:41)
|
Snovi inace na mene ne ostavljaju neki utisak, ako su ruzni nikom i ne pricam, lijepe ispricam, ali dva su mi bila pravo cudna. Prvi sam sanjala sigurno prije 15-ak godina, sanjala sam da mi je djed umro, ja dolazim u kucu, puna kuca ljudi, mama mi govori ko je ko...i to sam ja i zaboravila, dok moj djed nakon par godina nije umro, i ja dolazim u stan i sjetim se tog sna...svi ljudi iz sna su bili tu, na istim mjestima sjedili, sa istim imenima. Drugi san sam sanjala u proljece, sanjam saobracajnu nesrecu. To jutro sam morala do mame, i kad sam se probudila bas sam pod nekom suhvom krenula, i cijelo vrijeme pratim u retrovizor , vozim pazljivo...i nekih 5-6km od mojih, niz jednu nizbrdicu pocinjem cudno da se osjecam pogledam u retrovizor i vidim kako tip iza mene ne moze da zakoci, samo sam rekla malenom sad ce nas udariti i tras...hvala Bogu pa nije bilo nista strasno. E da, sad sam se sjetila negdje na prvoj godini faxa, ispitni rokovi meni treba jos jedan ispit pa da imam uslov i ucim Povijest pedagogije, i haman sam malo zakunjala i sanjam pitanja za ispit, kad sam se probudila sjetim se dva pitanja , treceg nikako...poslije 2-3 dana je ispit i profa postavlja pitanja, pismeno odgovaramo, prvo i trece pitanje sam sanjala:)
|
|
|
|