maja78 RR -> RE: anemija (6.9.2010 8:13:10)
|
Prenos postova: IZVORNA PORUKA: slatkica19 htjela bih se ispricat ako ova tema postoji al nemam vremena trazit to,oprostite opet!moj midjan je malokrvan,nezeli jest nista popije flasicu mljeka 2 puta i gotovo.zivjeli smo u hr nakon 1 g i 4 mj sam ga prestala dojit i sve je jeo bas sve.sad ima 2 godine i 8 mjeseci radi nekih stvari vratili smo se u bosnu prije 5 mj.on odbija sve,nezeli nista ni slatkise zamislite.ukidali smo mljeko al nista kad ga pokusamo hranit vristi isve povraca.doktori nam neznaju pomoc ocajna sam neznam sta cu,ja bi sve ucinila da pocne jest,nikakvi sirupi nepomazu.... IZVORNA PORUKA: hanabanana Sok od grozdja? caj od zare? Boravak na otvorenom? IZVORNA PORUKA: jasmin Draga slatkice,zao mi je zbog vaseg problema.Znam da majci srce puca kad dijete odbija hranu.Zeli li sokice,caj? Imam osjecaj da je promjena okoline malo odigrala ulogu.Znam da cu mozda nekima zvucati dosadno sa ovom `mojom terapijom`,ali ti toplo savjetujem da ukljucis domaci med u njegovu svakodnevnu ishranu.Razmuti kasikicu(plasticnu) meda na pola case vode i daj mu da popije.Ucini to dok gleda crtic ili nesto u cemu uziva da bi prihvatio sto bolje taj ljekoviti napitak. IZVORNA PORUKA: marny slatkice, i moj malac nita ne jede, nedavno je imao proljev i povraanje pa je jo vie iscrpljen. Danas su mu vale izale na oku usana. A vale se jave usljed pada imuniteta i iscpljenosti. To njegovo odbijanje hrane traje cijelo ljeto, pa jo ovaj proljev i povraanje i sasvim logino da mu se negdje reflektira, a to su vale. on inae dnevno popije par dcl mlijeka, a ostalo rat vodimo.. Kupila sam mu u apoteci floradix,eljezo, da ga digne, a moda mu se i apetit popravi. A, od ponedjeljka kree u vrti, pa se nadam da e tamo nauiti jesti. Moda naui od druge djece, eto.....sretno:)
|
|
|
|