alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (26.4.2015 20:27:13)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: alman joj mi smo dugo vodili bitku oko kupanja,al mojoj krivicom, rano sam posla kupati u kadi i direktno iz tusa i dijete prepala, i kad smo otisli na more njemu bila godina i par mjeseci i kupa se po cijeli dan u moru, a kad ga navecer u sobi hocu okupati, bila je haus vriska [sm=smiley1.gif] ma imala je ona faza da se boji i da ne...jedno vrijeme uredno sjedne u kadu...onda nece....pa kosa drama...sada drami na pomnu kupanja...jos stavi peskir na lice i kuka [sm=smiley36.gif] ja stvarno pazim...i smije se ona...reko jel se ti smijes ili places...kaze nisam plakala, samo sam cvilila [sm=smiley36.gif] a na moru pretprosle godine...malo se vode nagutala...i onda sam je 3 dana samo pokusavala skinuti na plazi a da ne pominjem da nije htjela ni prici vodi...jedva nekako pred kraj odmora [sm=smiley36.gif] joj suti i meni se ista stvar desila prosle godine, ja ponijela malog bez miski u vodu, nikad nije htio slauf, i poklopi nas val i tamam dok smo dosli sebi drugi, dijete se prepalo, sto kazes dva dana nije htio u vodu, joj meni bilo krivo, al poslije se opusti al samo je isao sa babijem, njemu vise vjeruje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma eto mi prosle ne odosmo jer sam ja u tom periodu bila 15 dana na sluzbenom putu...ono vrijeme lose i meni se nije islo...vec septembar polovina...a ove godine necemo radi trudnoce...sta ja znam, 7 mjesec je kritican a to mi je pocetak juna a kasnije ni ne bih kretala...tako da mi je zao radi nje...al aBd ima dogodine nas cetvero [sm=smiley1.gif]...ona pominje more stalno pa mi zao... ispravka nismo ni mi isli prosle god, bas zbog vremena, kad je muz mogao na godisnji, potrefilo se sve ruzno vrijeme, to je bilo predprosle a Boze dragi kako vrijeme brzo prolazi, dvije god a ko da je bilo neki dan [sm=smiley1.gif] ma ja sam mu govorila da ako zeli da ide sa nanom i dedom, i oni ga zovu al ne vjerujem da ce htjeti jer nije sa njim stalno, da su u pitanju svekar i sveki isao bih bez problema[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|