alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (26.4.2015 19:38:07)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: mala curica Svaka ti cast Rose [sm=bravo.gif] Bas si zena,ratnik [sm=smiley36.gif] Mogu misliti kakk ce se mala S obradovati kada dobije seku [sm=smiley1.gif] Ja sam opustena i ne opterecavam se s losim mislima,ali cuvam se i vodim racuna o sebi.Mozda malo nekada i pretjerujem ali sta cu to je jace od mene,poslije toliko godina cekanja disem za ovu bebu. ma kontam...ja sam imala tu srecu da nisam imala borbu te vrste...ali hvala Bogu sve je ok i sa S i abd sa drugom ce biti [sm=smiley1.gif] mene nekad opterete ruzne misli ali ono prisilno, kada same naviru a ne mozes ih se otrest...pa me onda preplavi optimizam i tako naizmjenicno...to je valjda normano [sm=smiley1.gif]...juce sam je nesto ruzila tj nisam joj dala sta je htjela...i kaze ona meni reci ce me tati...i naravno jedva je docekala tuzibaba mada sam ja njoj rekla da cu ja nju reci ali ona je tvrdila da necu...i jos mu rekla...istuci mamu ali pazi bebu [sm=smiley36.gif] joj dusa draga, cuj istuci mamu al pazi bebu, ma to samo njima moze naumpasti, medovi slatki mene evo od podne boli glava i svi zubi, mislim da me je malo propuha uhvatilo na svadbi pa danas boli, i kaze moj mali kad je usao sa vani u kucu i ja zavezala glavu i lezim, pita on mene jesi li oprala zube,, jesi li listerinom isprala, jesam.... a jesi li okrenula pjescani sat i toliko dugo prala rekoh nisam, kaze uradi tako pa ce te prestati boliti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|