M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (17.4.2015 14:55:19)
|
IZVORNA PORUKA: pandica Hvala puno [sm=smiley1.gif] Eto kao sto mala curica rece neka nas da vam malo zašarenimo spisak [sm=smiley36.gif] Što se muških imena tiče, moja dva favorita su Mak[sm=smiley27.gif] i Benjamin [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: pandica Evo da se i ja prijavim na ovaj spisak. Termin nam je 15.08.2015 ako Bog da i kazu da je [sm=modricrtici.gif] Za sad hvala Bogu sve je ok, samo sto se mama puno deblja. Nisam puno količinski počela da jedem, ali mi se izgleda sve prima. Doduse, čini mi se kako sam prenatal počela koristiti da se kile samo lijepe.. Imam jedno pitanje za vas, da li je neka imala problema sa zubima. Iako pijem dosta mlijeka, jedem sireve, pijem prenatal meni zubi pucaju, plombe ispadaju ne znam vise sta da radim. Moj stomatolog je na GO, čekam da se vrati, pa do tada ne znam sta da radim. Da li smijem neki dodatak da uzmem i da li ima nesto bas za trudnice? Hvalaaa[sm=smiley1.gif] dobro nam dosla, zelim ti urednu trudnocu do kraja i da sve bude uredu, sad cu te dodati na nas spiask i bas mi je drago sto imamo jos jednog djecaka na spisku. mene jedino cesto zabole svi zubi, al mi je to vise iz razloga sto su mi pocele nicati osmice i gornja i donja pa kad se to upali sve me boli. a ne znam sta bih mogla dodatno da koristis Benjamin je i meni prelijepo ime,mm navalio ko mutav ako bude musko da bude Hamza ja se bas i ne slazem,vec smo poceli ratovati oko imena
|
|
|
|