alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (16.4.2015 14:25:21)
|
IZVORNA PORUKA: Bella.88 IZVORNA PORUKA: alman bella kako si nam, nije te bilo neko vrijeme, jeste li nasli stan, pa rekoh da nije selidba u toku[sm=smiley1.gif] e mila hvala na pitanju dobro sam,to jest dobro smo našli smo stan i dogovorili se,u ponedeljak ako Bog da potpisujemo ugovor moramo nešto renovirat i nadam se useljenju do Ajšinog rođenja[sm=smiley1.gif] kako si ti,lupa li mrvica?Šta bi sa malenim,kako ubod? rose moš mislit kako mi je bilo,umrla i oživela nesmijem ni pomislit šta bi bilo da je sletio[sm=smiley13.gif] LieToMe drugačije bi razmišljala da živiš na Alifakovcu uz ovo brdo valja izgurat kolica,dijete i torbu a kolica su stvarno super i točkovi ne zapinju nigde,ovo nisu kiušobran kolica već se samo sklapaju na principu kišobran kolica ja sam njega vodila svaki dan u šetnju po 3 puta,dvije godine mora i kamenja po mesec dana i evo sada čekaju curu ko nova[sm=smiley1.gif] ma dobar je malo plakao, al nije m prvi put svake god. ga po neka ubode, srecom nije alergican, al ga je glava bolila, jer mu je u kosu uletila, pa ga vrijedjalo i nije dobro spavao budio se, dusica moja a bebica se mashAllah bas lijepo gurka, kad sam u pokretu bas mi nedostaje njeno gurkanje i protezanje, tako da danas malo odmaram vise pa uzivam u tome[sm=smiley1.gif] lijepo vam je ime mi se jos nismo odlucila, imamo neka imena al nista konkretno a mislim da bi bilo vrijeme da odlucimo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|