regi -> RE: Folikulometrija (6.3.2011 12:34:41)
|
obzirom da ja imam iskustva sa mehmedbasicem,reci cu ovo: ja sam ICSI radila u ceskoj,on radio folikulometrije(dakle,govorim o situaciji kad on radi folikulometrije,a postupak ne radis kod njega,nego negdje drugo) i to mi je naplatio 150 ili 200km,ne sjecam se vise. broj folikulometrija nije odreden,to odreduje on sam,ili klinika u kojoj radis postupak,ako ona odrduje i stimulaciju(dakle,M odradi folikul.,javis u svoju kliniku,oni kazu,recimo,sutra 3 gonala i za 2 dana ponovo folikulometrija) kod mehmedbasica je meni bio problem sto me naruci u 17 h,recimo,kad dodem puna cekaonica i koga god pitam kad je narucen,svi u 17:) i onda cekam po 2 h da me pregleda 5 min i na papiric napise velicinu folikula. posebna je prica sto ih niej dobro mjerio,pa sam zavrsila sa prerano datom stopericom,i u ceskoj na punkciji sa samo 1 folikulom od 20 mm( a dan prije mehmedbasic ih nabrojao 9 samo na desnom jajniku,a tek tad mi sapstio da lijevi jajnik kaska i d aod njega nema nista,da nije na vrijeme povecao stimulaciju itd,itd)
|
|
|
|