SelmaK
|
Iskoristili smo mnogo toga, a i sada koristimo. Kao prvo kolica 3u1 Peg perego/ sva tri djela iskoristena. Krpa najmanje, ali i ona je kristena, kao prvi dio kolica, onda kad god smo negdje isli, Aladin je spavao ilezao u njoj. I iz bolnice smo ga iznijeli u njoj. AS takodjer, u autu, na kolicima, a i u kupovini npr. kada idemo u Merkator zakacili bi je na onu veliku korpu, stavil Aladina i on bi tako razgledao okolo, a mi bismo bezbrizno kupovali. Kolica, takodjer, tacnije sada koristimo treci dio kolica, jer smo ovo sve prerasli. Nama stolic za presvlacenje i kadica Cam/ova evo vise od 8 mjeseci tako dobro sluze, da mi nije stola ledja bi me ukocila davno. Kadicu smo tek sinoc prvi put stavili u veliku kadu i tako se kupali. Dobro za imati je i krevetic mrezasti na rasklapanje, mi imamo Gracov. Koristimo ga kao igraonicu u dnevnoj, a sluzi nam i kada krenemo negdje na duze da Aladin spava. Ovo je definitivno najsigurnije mjesto gdje mozete dijete ostaviti, dok je van vaseg vidokruga. Jedino sto nam nije trebalo, a dobili smo, je kengur/nosiljka, koju smo koristili svega dva mjeseca, jer je Aladin brzo otezao i nismo ga mogli vise tako nositi. Sad trenutno koristimo stolicu za hranjene,,koja nije losa stvar. Nama takodjer koristi kada mi rucamo da ga stavimo sa nama za stol. Ne znam, razlicita su iskustva,ali meni je dosta toga koristilio, a i sada koristi. Misljenja sam da jedino treba imati kvalitetnu AS, samim tim i skupu, koja ce sto bolje zastiti dijete, a ostalo sve i se i ne moraju davati velike pare. Takodjer moj savjet je da se bebi, narocito tek rodjenoj ne kupuje veliki broj stvari, koje ce nosti svega po par sedmica, jer je to stvarno bacanje para. Takodjer mislim da ni u igrackama ne treba pretjerivati, jer djeci je sve kratko interesantno!