LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (26.3.2015 14:54:48)
|
[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Ma meni je Divanovic legenda [sm=smiley36.gif] on na mene djeluje kao apaurin...kako gleda onaj uzv i govori ovo je divnoooo, divnooo...evo i uho...evo beba mase [sm=smiley36.gif] Ja sam i u prvoj trudnoci bila trudnica za primjer pa nisam imala problema sa vaganjem i kilama, ruzio me par puta kao i sad kako bih trebala dobiti 1-2 kg bar mjesecno do kraja trudnoce (kontam ima bolan jos fore dobicu) [sm=smiley36.gif] meni je najbolja bila jedna drugarica koju je ruzio, pravo se udebljala a ona je vala i jela, stalno je bila gladna...i dosla ona jednom kod njega, on je ruzi kao po obicaju kaze ona njemu Dzaba vi mene ruzite kad sam ja sttalno gladna [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Marien Mi sve izgleda nosimo netipicne curice, nek su nam zive i zdrave [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] LieToMe, vala mi je vise i Divanovica s kilama na vrh glave, svaki put strepim na vagu [sm=smiley36.gif], doduse samo sam jednom za novu godinu prekoracila njegove parametre pa me pitao jesam li dobro podesila vagu [sm=jezicek.gif] i rekao mi, posto sam se vadila na novu godinu i praznike, da nova godina ne traje mjesec dana [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Sad sam u osmom cini mi se u par dana natukla dvije kile ali sam pocela oticati, rekla bih da je to... Rose, hvala za Vrtuljak, ma bas mi je zao da se zatvorio, bilo je super kvalitetnih a povoljnih stvari. E vala cemo imati pravo malo drustvo curica sa ovog foruma, nadam se da se nece tuci za ovo malo momcica sto im bude na raspolaganju [sm=jezicek.gif] Alman, mislim da je i kod Scarlett curica ali cekajmo da potvrdi, u zadnje vrijeme sam zaboravna. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|