Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 22:44:21
Amanni
Pozdrav zsnivana sa ove teme neke poznajem družile smo se na ovoj temi neke ne uglavnom zelim vam ugodnu trudnoću i lagan porod. Ušla sam da vidim sta je sa bejbibi kad čitam da se porodila Bejbibi iskrene čestitke da beba bude zdrava i ziva puno godina zajedno sa svojim roditeljima i bracom, a tebi zelim brz o poravak
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 22:48:02
mala curica
Divna trudnica,divan pupo .Prelijep je Pa nisi se mnogo udebljala ili se meni cini. Na prosloj slici i ovoj nema mnogo razlike ili......? U pravu si,tu smo negdje....mislim......i trebale bi biti s obzirom da smo terminuse
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 22:58:45
alman
ja sam sad za sad zadovoljna, al sam sigurna da ce ono tek sad krenuti ima jos 3 mjeseca, dosad nisam primjetila da oticem, jos uvijek nosim prstenje, a prosli put nisam mogla nista nositi sve mi bilo malo,
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 23:03:30
mala curica
Prstenje sam skinula,pocela sam oticati. Drago mi je sto nisam ranije,moja poznanica je od 15-te nedelje pocela oticati. Boze pa kolika cu biti u devetom mjesecu . Moja sreca sto se te kile ne primijete
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 23:07:23
alman
pa bila si mrsavica sigurno prije pa ti je zato sad prelijepo, meni uopste ne izgledas ogromno, a ja sam u startu imala jedno 8 kg viska sigurno, pa se sad cuvam gledam da se sto zdravije hranim i sto manje , samo sto sam neki dan milku cijelu sama pojela ,
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 23:10:58
mala curica
Pa jesam bila mrsavica a visoka. Uhhh slatko......ivih dana pretjerujem sa slatkom.Jesi li radila ti test na secer? Ja trebala kada sam bila u Bosni i propao mi termin,sada imam 31og.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 23:15:23
alman
ja sam radila onaj obicni secer bio mi 5, a onaj test OGTT pitala gin hocu li raditi on rekao da nema potrebe, jer nisam ni proslu trudnocu imala problema sa povisenim secerom a ni sa viskim pritiskom, kod mene je standarno il nizak pritisak najvise mi buse 120/70
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 24.3.2015 8:26:57
LieToMe RR
Jutro trudnice i porodilje jeste li se odmorile, naspavale?
Draga bejbibi CESTITAM!!! Od srca sve najljepse tebi i malenoj curici. Drago mi je da si lijepo rposla na porodu (nisi pucala nema sivanja). Eto tebe brzo na nogama. Uzivaj sa bebicom i jos jednom sve najljepse od srca!!!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 24.3.2015 8:49:29
AzraB
IZVORNA PORUKA: alldi
Pozdrav drage zene, Pratim vas i citam vec određeno vrijeme :) pa red bio i da se javim. U 29.toj sam sedmici, prva trudnoca, termin nam je 10.06 :)
draga alldi dobro nam dosla. Zelim ti urednu i skolsku trudnocu do kraja i aBd da se porodis bez problema. Ako imas kakvih pitanja budi slobodna, neko od nas ce ti sigurno znati odgovor, a nasa Alman ce te staviti na spisak, tako pratimo stalno koja je sljedeca za porod Ja sam ovdje jos par dana ali nadam se da cu vas i poslije moci upratiti..
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 24.3.2015 8:52:33
AzraB
Jutrooo i od mene.
LieToMe mislim da sam ja jedina trudnica koja se ne zali u devetom mjesecu na spavanje jutros sam cak ustala bez ikakvih problema ko da i nisam trudna Ostale se uspavale, hajmo budjenjeee
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 24.3.2015 9:01:18
AzraB
IZVORNA PORUKA: Amiina
Jos jednom hvala na dobrodoslici.
Jako mi je drago cuti da su vas prosle mucnine, za mene je ovo bas nepodnpodnosljivo, WC solja mi postala najbolji prijatelj. Ali eto nadam se i ja onda boljem ako Bog da bas ovo ide na psihu
proci ce to uskoro, cim udjes u treci mjesec gotovo je onda uzivaj do termina aBd, a jos ti ide i lijepo vrijeme imala sam i ja mucnine na pocetku, niti sam sta jela niti mi je bilo i do cega, sto je najgore jos mi se i spavalo, znala sam navecer u 8 zaspati i onda mm ne zna sta ce pa legne sa mnom ali sve to prodje..Sad iako pred porod, ko da i nisam trudna
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 24.3.2015 9:05:51
LieToMe RR
Svaka cast Ja nisam neka spavalica (ranoranilac sam) ali vala u trudnoci (prvoj) a vala i ovoj stvarno dobro spavam, niti ustajem da piskim, niti se nesto prevrcem...kako zaspem tako se i probudim
Juce sam pocela projekat ciscenja generalno kuhinje i super napredujem. Ponosna sam na sebe (kad uzmem u obzir da radim puno radno vrijeme pa dok dodjem kuci, rucak, malo odmorim...) bas sam se razvaljanila. Valjda mi i ovo sunce godi, sva sam se razbudila i ubacila u 5tu brzinu.
Hocu da maksimalno iskoristim ovu sedmicu posto je malena na gostovanju kod svekrve do veceras a u cetvrtak ide kod mojih do nedjelje...Tako da sam isplanirala radne aktivnosti poslije posla (zao mi kad je ona kuci, svaki zajednicki trenutak koristimo za setnju i igru). Jutros prije posla ustala da poslozim case iz masine za sudje (sinoc kasno pustila zadnju turu da se opere)...onaj osjecaj kad uzmes casu u ruke pa ona skripi koliko je cista...neprocjenjivo
E da danas sam 18+1 na -1 kg, pupo se lijepo vidi a ja jos furam suknje i stiklice po poslu
IZVORNA PORUKA: AzraB
Jutrooo i od mene.
LieToMe mislim da sam ja jedina trudnica koja se ne zali u devetom mjesecu na spavanje jutros sam cak ustala bez ikakvih problema ko da i nisam trudna Ostale se uspavale, hajmo budjenjeee
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 24.3.2015 10:00:55
AzraB
ustajem i ja rano s mm, napravim mu dorucak i kafu i on ode na posao, tako navikla od pocetka..Bas mi jutros govori ne moze da vjeruje da do sad nijednom nisam prespavala ili nesto. Reko navika je cudo...
ljepota kad masina opere sve za tebe evo ja ukljucila ves da se pere pa kako god da se osusi...I ja svaki dan nesto po kuci reko da ne ostane sta da nije pospremljeno ako beba prije krene.
vala i ja sam pozeljela stikle i haljinice, ali srecom ide lijepo vrijeme. Cim se malo oporavim aBd stikle na noge i guraj kolica
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 24.3.2015 10:07:23
alman
uranile naspavale, vidim ima ranoranilaca svaka vam cast zene Azra i Lietome vi ste prave sretnice sto mozete tako lijepo spavati, ja sad za sad se mogu nastimati al mi je problem sto ne mogu zadugo da zaspim, i sinoc sam tek u 2 zaspala,al jutros sam ustala ranije pa valjda veceras i ranije zaspim
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 24.3.2015 10:10:29
alman
IZVORNA PORUKA: alldi
Pozdrav drage zene, Pratim vas i citam vec određeno vrijeme :) pa red bio i da se javim. U 29.toj sam sedmici, prva trudnoca, termin nam je 10.06 :)
dobro nam dosla, zelim ti urednu trudnocu do kraja, ti si sa terminom malo prije mene pa eto imamo jos vremena za druzenje na forumu, evo sad cu te staviti na nas spisak
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 24.3.2015 10:11:58
rose
IZVORNA PORUKA: AzraB
Jutrooo i od mene.
uf...meni to fali...ovaj put se svako sat buidim da piskim....prosli put nije togha bilo haman do 9 mjesca