Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kreativni kutak za našu djecu 27.12.2010 22:52:49
mama_debeljuca
Njih dvije istovremeno? Aaaaa Daj im nekog plastičnog posuđa, neka kuhaju zajedno. Igranje sa bebama, oponašanje mame, tetke... Igre skrivača. Pošto starija vjerovatno zna igrica iz vrtića, neka vam pokaže, pa improvizujte nešto...Sve što bih ti znala reći za četvorogodišnjake, nije mi za malu Mi se također super zabavimo cjepkajući novine i papiriće prstima ili dječijim makazama, pa to onda lijepimo, ali mala bi to pojela, tako da.. Prošle godine smo pravili čestitke za Novu G. kao i za 8.mart. Pjena za birijanje nam je jako zanimljiva Nisam ti pomogla, ali kad mi šta padne na pamet, napisaću
RE: Kreativni kutak za našu djecu 6.3.2011 20:18:18
Anoniman
Napravili smo i mi čestitke za 8 mart od kolaž papira i nekih džidža koje smo imali na raspolaganju, jedva sam uspjela nacrtati rukicu samo pomjera prstiće ...evo slike
RE: Kreativni kutak za našu djecu 6.3.2011 22:12:50
Hanady RR
mis mo danas kupili kolaž papir... makazice za djecu...uh toga me strah al biću ja tu kupili smo ljepila... i nekih slikica ... i sutra popodne pravimo čestitke...
baš će to biti našij nani i tetkama divan poklon... i da starija će unutra napisati... ali super ideja da obe rukice smjetimo u nutrašnjost
i plan mi je ona 3D čestotak sa srcima s agorenjg linka...baš nam se svidjela
RE: Kreativni kutak za našu djecu 7.3.2011 0:19:24
Adana
Evo i ja se pridruzujem tim mama. Sutra jos trebam obris rukice da nacrtam unutar cestitke, to ce biti Asjin doprinos. Napravila/e sam/smo cestitke za nenu i tetku, a sutra mozda jos koju. Hvala na linku!
RE: Kreativni kutak za našu djecu 7.3.2011 0:29:21
Hanady RR
wowww super mama
RE: Kreativni kutak za našu djecu 7.3.2011 0:49:06
Adana
IZVORNA PORUKA: Breskva
Napravili smo i mi čestitke za 8 mart od kolaž papira i nekih džidža koje smo imali na raspolaganju, jedva sam uspjela nacrtati rukicu samo pomjera prstiće ...evo slike
za sve, ali ovo iznad mi se bas svidja!
RE: Kreativni kutak za našu djecu 7.3.2011 12:39:55
HAHA
Drage mamice,znam da sve mi želimo sačuvati što više uspomena iz djetinjstva naše djece,pa evo vam prijedlog za izradu interesantnih stvari:fimo masa-ima se za kupiti u hobi prodavnicama i nešto manji izbor u Mercatoru,kao i odgovarajući pribor za rad,inače predmeti od nje se peku.Moj sin više voli da modelira sa fimom ,nego plastelinom,a i nema onaj grozni miris.Pa eto,ugodnu zabavu!
RE: Kreativni kutak za našu djecu 7.3.2011 12:43:54
emi7908
bravo mame, i mi ćemo danas da napravimo nešto za nanu jest da je moj maleni još mali ali jedan mali otisak ruke nani će izmamiti osmjeh na lice to znam sigurno .... ;)
RE: Kreativni kutak za našu djecu 7.3.2011 13:09:52
ziki
Mi večeras planiramo da napravimo čestitke za tete u obdaništu, slikaćemo šta smo napravili, mislim da će Nemirko nešto vodenim bojama bojit(to super radi) i od ukrasnih trakica još neku džidžu napravit
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......