Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kreativni kutak za našu djecu 9.3.2011 9:53:56
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
napravili smo puno četsitiki i uz sve to divno s ezabavile nas tri i od zaove dječak... mislim da nema boljih invetsicija za djecu...al definitvno... i sama sam se iznenadila koliko je moja starija djevojčica svjesna što želi na jednoj čestitki... ja jesma pomagala
a jeste li puhali?
Mene obrazi jos bole
RE: Kreativni kutak za našu djecu 9.3.2011 9:57:49
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
napravili smo puno četsitiki i uz sve to divno s ezabavile nas tri i od zaove dječak... mislim da nema boljih invetsicija za djecu...al definitvno... i sama sam se iznenadila koliko je moja starija djevojčica svjesna što želi na jednoj čestitki... ja jesma pomagala
a jeste li puhali?
Mene obrazi jos bole
jesmo al to su crteži.... al ja ne pušem...arman i hanadi to odrade sami kupili smo i njemu i njoj još komplet nek se nađe
kaže zaove nismo ovako mirno kafe pili godinama...stavimo im na pod svi s euključe i farah...a saru u hranilicu i ona ih opsesivno prati u načinu puhanja niti tiče niti miče
RE: Kreativni kutak za našu djecu 9.3.2011 10:10:25
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
joj,mislit ce zene:sta ova djeca pusu
kad nam socijala zakuca na vrata
RE: Kreativni kutak za našu djecu 21.12.2012 10:07:01
Hanady RR
A adana tek sada vidim ovaj divni cvjetić...krasan je
Moram sličice malo prelistati, imamo i mi kreacija...osobito starije curice...puna je ideja koje me nekada iznende baš al baš :) ima i fula naravno...al mama sve pohvali...trud je bitan :)
RE: Kreativni kutak za našu djecu 17.2.2014 11:09:03
Cmokvica
Sredinom januara poceli smo sa izradom cestitki za 8. mart. Svaki dan pomalo, nakon vrtica. Konacno su gotove. Ispisao ih je. Ostalo je jos da ih spakujem u koverte i posaljem.