bebano -> RE: vlazne bebi maramice (31.7.2009 10:50:59)
|
IZVORNA PORUKA: Lucina Tuzno je vidjeti da je neko toliko isprovociran necijim postovima i da se prijavi na forum samo da bi rekao sramota... Naravno da svaka normalna majka koja vodi racuna o svom djetetu pere guzu prije mijenjanja pelena, ali nekad su te maramice prava blagodat, ma za sta bile koristene. Kada odvedem dijete u park da se igra, ne cuvam joj rukice do kuce da ih operem, vec ih naravno obrisem maramicom prije nego stignemo do kuce. Potpisujem Lucinu. Upravo tako. Sigurna sam da sve mi radimo ono sto mislimo da je najbolje za nasu djecu, a sada da li se neko s tim slaze ili ne - to je druga tema. Uglavnom kao sto sam vec rekla svom bebacu uglavnom perem guzu ali maramice su mi super ako smo na putu, ako smo na izletu ili u shoping centru. Jer ja, iako imam djete, stvarno mi nebi bio lijep prizor da ja perem ruke, a neka mama ukakenu guzu svog djeteta. Tako da mi nebi palo napamet da svoje djete perem na javnom mjestu tipa WC u shoping centru. A ne znam ni kako bi to bilo zgodno tamo prati djeciju guzu jer su svi oni umivaonici tako nezgodni, a da ne kazem da nisam ni sigurna koliko su cisti pa bas nebi bila sretna da mi djete uvali nogice ili rukice u taj umivaonik koji je boga pitaj kojom krpom i deterdžentom opran.
|
|
|
|