Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 18.2.2015 13:28:23
lala88
ucim testove za vozacki ispit, imam u petak polaganje. Bas zbog stalnog ucenja kroz fakultet sad nemogu suha pitanja da naucima svi mi govore kako nemozes zavrsila fakultet treba to da ti ide ali meni neide, nemogu vise da pamtim gluposti.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 18.2.2015 13:37:09
bejbibi
Uh znam kako ti je, kad zablokira mozak dzaba sve svaka cast tebi da mozes uciti trudna, ja mislim da ne.bi znala svoje ime napisati kolko sam zaboravna u ovoj trudnoci al polozit ces ti to aBd iz prve ;) pomoci ce bebica heheh
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 18.2.2015 13:44:32
bejbibi
Ja vise ne.mogu nikako da sjedim nit da lezim kako treba, udara me cura sa svih strana, najvise mi mjehur boksira ..al tako zigne kad udari nevjerovatno kolko zaboli u sekundi.... I da,meni su pocele noge trnuti, pogotovo kad se tusiram :( tako mi teskee budu ko da nisu moje noge. Jel se desava to kojoj??
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 18.2.2015 13:46:14
bejbibi
IZVORNA PORUKA: putujuca
Pozz trudnicka populacijo :D Da vam se malo pridruzim, jesam a i nisam nova. 14. sedmica uglavnom i do sada sve dobro hvala Bogu.
Helloo putujuca :))) dobro nam dosla, zelim yi da do.kraja sve bude ok aBd :)... Jel prva bebica?? Reci nam sta o sebi a najvise me zanima termin da te uvrstimo u nas spisak,u cekaonu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 18.2.2015 14:01:46
lala88
dezuram i ja bejbe danas sam prvi put vidjela da mi se stomak pomice kad se beba krece aBd da se lijepo vrijeme ostane i sl sedmice da idem setati, jer inace kad mogu setati vrjeme je lose, a kad nemogu sunce sija dobrodoslica novoj clanici, pisi nam, a mozes i dezurati s nama
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 18.2.2015 14:25:28
alman
bejbibi ma paze draga pravo samo sto sam ja danas nikakv, vani vjetar hladan pa nisam ni izasla a glava me nikako nije uminula, ne znam vise sta da joj radim
nema nam diane mozda ona vec drzi bebicu u rukama
a ni mala curica se ne javlja
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 18.2.2015 14:39:41
saamy
Nema kod mene tih uložaka ili možda sto nisam zagledala navikla always mada sto ti reče potpori se pogotovo ljeti smrdi haha uzela sam ove od always jednokratne gaće dođe 12 u paketu,nisu mi nista rekli koje da koristim poslije poroda trebam otići bolje pogledati jer ovaj moj mm sigurno neće znati nac njemu je to sve isto meni se sigurno neće hodati poslije! !
Da vas pitam mene boli desni zglob od ruke "na zdravo" sto bi rekli kontam da nije od toga što kad ustajem oslanjamo se na ruku,al bol ne popušta već neko vrijeme na dodir boli!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 18.2.2015 14:50:19
bejbibi
IZVORNA PORUKA: putujuca
Ej pa i tebi je drugo i to pravo se priblizilo, blago tebi:) Sta kazes nadas li se da je istina ona da je drugi porod laksi?
Ako je meni bilo upuceno odgovor je da,nadam se da je lakse ..meni je prvi trajao 22 h mada se ja ne plasim bolova nego se vise brinem kako ce sve to ici, nadam se aBd u najboljem redu bez komplikacija :))
Koliko je malenoj :))???