bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (2.2.2015 7:50:03)
|
Dobro jutro drage moje,gdje ste,jeste se naspavale..... Ja sw jos uvijek valjam hehe,mrsko mi ustati ali cu morati jer mi crijeva vec krce,crko od gladi [sm=smiley5.gif] Marien dobro nam dosla draga,eto te na spisku nnasem :) zekim ti urednu trudnocu do kraja i lagan porod :) Selzy jasta nam se primice... Ja sredinom februara ulazim u deveti aBd pa sve je moguce [sm=smiley36.gif] Saamy,gdje ti zivus draga?? Bas je to fino za boknicu..tako je i u slo..mogla bi se tamo poroditi jer imam papire al iskreno ne mogu putovati, ne bi mogla izdrzati 5 sati do tamomiskim da bi se usput porodila negdje hehe... Sta danas planirate ?? Kod nas pohladno, ima snijega vani i ne smijem hodati bojim se okliznut cu se a i ukocena sam, ko patka hodam....bas mi ovo ne valja sto samo autom ili u kuci lezim ali sta cu, jako se brzo umorim, otpadnu mi ledja Bogami:(( jel i vama ovako??? Ja danas necu nista kuhati, imam sarmu ( vec treci dan[sm=smiley36.gif]) Ne znam jos kakvi su nam planovi, mozda opet zaspem [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|