M kao Mama -> RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojite CortinaT kremu (29.1.2016 8:39:46)
|
Evo ja se opet javljam, prezadovoljna sam ovom kremom, sasvim lučajno sam je probala, nakon što sam neki dan pročitala da je jedna mama upitala smije li bebi mazati lice, pa hajd rekoh da i ja probam, jer moje lice je presuho, toliko da se nekada koža peruta sa lica, razne kreme sam probala, i nekako najbolje su mi odgovarale one za bebe koje su puno masne, ali i sa njima mi se dešavalo da ujutro kada ustanem lice mi je suho, pa dok se umijem i opet stavim novi sloj, onda ne mogu da stavim šminku i tako u krug, kako sam probala cortinu, koža mi je glatka, ali stvarno ovo bez ikakvog lažnog hvalisanja, baš sam zadovolja, i što je najbitnije koža brzo upije kremu, ali jako dugo je mekana. Hvala još jednom za ovu divnu kremu, koju sam dobila preko RR, jer nikada mi ne bi palo na pamet da je probam baš za lice. P.S. Ukoliko je još dajete kao polkon, ja se dobrovoljnjo javljam u red, ako ne bude kantidata za januar jer meni je stvarno pomogla, a cijena joj je 23 KM, pa ako mogu da je dobijem ponovo zašto ne.
|
|
|
|