ninuska -> RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojite CortinaT kremu (18.12.2015 11:58:39)
|
IZVORNA PORUKA: BBubica IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: BBubica IZVORNA PORUKA: ninuska Nazalost, i mi muku mucimo sa dermatitisom. Od bebinog 20-og dana. Isli dermatologu na kosevo i prepisala nam Afloderm 2X dnevno. Slabo je pomogla ova krema jer nam se prosirilo na vrat i prema usima :(. Onda smo koristili Adermu i na kraju po preporuci dr Knorr Sudocrem i da bebu kupamo destilovanom vodom. Crvenila vise nema ali nam je koza sva isperutana :(. Bas grozno izgleda. Sa curicom nisam imala ovih problema pa mi je sve novo Ninuska, tako su i nama na pocetku davali, Dr Knor je bila potpuni promasaj -meni je rekla da skupljam kisnicu i tim ga kupam i dala kremu sa kortizonima :( Ulje nocurka, kokosovo ulje -odlicni za kozu. A mozda osvojite i kremu i isprobate je :) Ova ulja su pomogla? Bebi je ko bolje..nije vise onako crveno. Ne vide se fleke ali je hrapavo. I sada nsm je po prsima hrapavo i perutavo.. Veceras sam ga namazala madnijom kremom ne bi li se hrapavost malo ublazila Ulja nece pomoci u otklanjanju problema, ali ce nahraniti kozu i dobra su kao preventiva :) Mozemo se cuti u pp jos, da ne ponavljam ovdje Imas pp
|
|
|
|