marsupilami -> RE: Određivanje ovulacije (2.1.2012 22:26:13)
|
Dobro nam došla Mykica! Želim naprije tebi i tvome suprugu puno uspjeha u pravljenju bebice, što se tiče maybe baby mikroskopa ja sam ga kupila prije 5 mjeseci platila oko 26,5 km u ljekarni, a ne znam što bih ti točno rekla je li mi ili nije pomogao, odlučila sam se da ga kupim zato što nikad nisam mogla odrediti ovulaciju, nisam se mogla pouzdati ni u sluz, ni na bolove u jajnicima, ni na temperaturu jer je moja normalna temperatura uvijek37,2 i nikad se ne povisuje osim ako nisam bolesna, tako sam odlučila kupiti tu stvarčicu, bio mi je 7. dan ciklusa i odmah mi je poklazala paprat, ja se ono ponadala evo ga, kad drugi dan točkice, sljedeći opet paprat, a koristila sam ga točno po propisu svako jutro po ustajanju, tako da ne znam što bih ti rekla. Taj mjesec sam ostala trudna, ali nisam znala kad točno jer sam po njemu bila plodna svako drugi dan pa smo se odlučili za posao svaki dan [sm=smiley9.gif] da ne promašimo, ali nažalost sreća nije dugo trajala, sad sam ga ponovno koristila 2 mjeseca i nijednom mi još nije pokazao paprat i baš sam danas ponovo na internetu pročitala sve moguće forume na ovu temu jer sam se već pobojala da nemam ovulacije, ali izgleda da ima puno slučajeva da iako mikroskop nije pokazivao plodne dane na uzv-u je ustanovljivana ovulacija, pa mi se malo vratila nada. Uh izvini na prevelikom postu, to je bilo moje iskustvo a ti potraži još mišljenja pa odluči, također ima dosta slučajeva gdje se pokazala ova stvarčica jako korisnom kod žena koje imaju jako neredovite cikluse i teže je ustanoviti plodne dane. U svakom slučaju raspitaj se još, želim ti puno sreće [sm=bravo.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|