malena27 RR -> RE: Određivanje ovulacije (1.8.2016 8:10:57)
|
IZVORNA PORUKA: leto Mame ,molim vas oćeteli mi pomoć ili izračunati plodne dane ,zaista mi je hitno ja ne znam jer se to nešto dodaju ti dani,,ja to zaista ne znam..Može li mi neko izračunati i samo reći eh od tad do tad,,,molim vas! Menga mi bude svaki28.29.30.31. dan,,dan gore dole,ovaj put je bila 16 jula kroz 32 dana i juče me je kao da ću dobiti bolio stomak i bilomi je sluzii i često mi se dešava da mi bude kao sukrvica tada jel ti opasno šta ???? i kako se koristi tableta za dan posle dali da kupim samo u ljekarni ili mi treba od ginekologa nešto i to pijem prije odnosa ili posle,, molim va s može li mi neko ovo objasniti,,,, :* IZVORNA PORUKA: Bebica11 Koliko sam skontala hoćete plodne dane računati kao vid "kontracepcije". To Vam i nije baš pametno. Koristite druge vidove zaštite ili apstinenciju. Oko tablete "poslije" ne znam zaista ništa. Ako dobivate tako na različite dane trebate prvo skinuti neku aplikaciju za praćenje plodnih dana. Ja sam koristila Menstrual Calendar. Tu upisujete kad dobijete i računa Vam plodne dane. Mada nemojte se u to uzdati toliko. Ta sluz i sukrvica(ako nije upala) mogući su simptomi ovulacije. Proguglajte malo IZVORNA PORUKA: Galicia Svaki organizam je drugaciji, od zene do zene. I svaki ciklus je drugaciji. Ne moze se tacno reci kojim danima ovuliras, pogotovo jer ti menge nisu tacne u dan. Sretno. IZVORNA PORUKA: Vrtni patuljak Metoda plodni-neplodni dani je prilicno rizicna kao kontraceptivno sredstvo, jer u biti ne mozes biti sigurna kad su plodni dani. Ja imam redovne menstruacije i plodni dani bi i trebali biti oko 15. dana cikliusa, ali je ginekolog utvrdio da mi je plodni dan 20. dan ciklusa. Sto se tice pilule za dan poslije, to nije kontraceptivno sredstvo (koje treba redovno koristiti) nego se koristi u slucaju nuzde i ne preporucuje se cesto koristenje. Moze se kupiti u apoteci bez recepta i kostalo je preko 20 KM. Efikasno je ukoliko se popije sto prije nakon odnosa, najkasnije 72 sata, ali tada nije garant da ce imati efekta. IZVORNA PORUKA: leto hvala vam mnogo,,,,zaista neznam sta da radim,,,mengu imam svaki mjesec pretezno kro 29 dana,,ali je eto sad bila kroz 32 dana,,jer jelejto pa se hoda bosu,,,pločice parket itdd,, i primjetila sam kad god mi je tako baš ovulacija i ja mislim da jeste da mi bude kao sukrvica,,,ja sam se prepala šta je da mi nije nedaj Bože šta,,,a to za pilulu,,iskreno nisam nikad korisitila a nalazim se u takvoj situaocji ,,ja sam tu kriva al šta je tuje,,imam momka,,,koji je lud čovjek,,koji nema posla ja ne radim nikakvih uslova i odjednom gospodin neće kondom,,da koristi nemogu ga ubijedit to je rat neće da čuje,,,,ja želim bebu ali igrat se lutrije,, u ovoj situaciji pa i niej mi baš fino,,,eto ato sam pitala,,,, izvinite molim vass
|
|
|
|