Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja odustala od tih potrosnih a imala namjeru. No bilo je uzgledom malo bezobrazno pa nije lijepo...Bog zna sta bi mi nakon onih kitica od vunice jos izaslo o mojoj licnosti
Drage moje drugarice, i moj poklon swapic stize direktno iz srca Hercegovine, iz predivnog Mostara, od jedne divne zgodne crnke za kojom se traga cak i preko IP adrese
Sarita, partnerice moja, neka mi te dodijeli Imancica, pogodila si u bobu u odabiru boje i voca, i to organskog iz roditeljske baste, zna ona da mi samo organsko jedemo mogla si bar jod 2-3 jabucice domace staviti, za ono sijelo vecernje na rr Ukrasni bros vec ima svoje mjesto, bas ce mi dobro doci u nekim kombinacijama, cokolada uvijek. Marama u ovoj boji pun pogodak jer mi ista trebala, ali bas ista Suvenircic Mostara odnosno magnet vec na frizideru stoji Volim tu Moskvu nasu, predivne trenutke ljubavne dozivismo jednom prilikom Za jedno dugotrajno, novo prijateljstvo na relaciji Sarajevo-Mostar Poselami mi Masu i kompaniju Hvala od srca na divnim stvarcicama
Vreca kiwija me nasmijala do suza, a tek djecu. Njihovoj sreci nema kraja kada se neki poklon otvara
ps Nadam se da je tvoj boklon negdje blizu. Zeljno iscekujem da vidim da li sam omasila u odabiru Trebala su ici dva jaja i banana da nesto slatko smutis ( to mi se u spajzu potrefilo )ali ipak to bi izazvalo burne reakcije i razmisljanja bezobarazna u nasim nasih drugaricama pa ne htjedoh polimike kakve i izvadih iz vreceice Pa ti drugi put saljem, imam sad broj postara
< Poruku je uredio medic slatki -- 1.2.2015 16:43:48 >
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ove godine kiwi super rodio u hercegovini..... I nama je vreca iz pocitelj u decembru dosla... A ljetos kad smo sa mora isli divila sam se uu tetkinoj basci kako super raste i izgleda reko jel moze pelcer za sedrenok..kaze ama donijet cemo vam nece narast ma sedreniku
Ove godine kiwi super rodio u hercegovini..... I nama je vreca iz pocitelj u decembru dosla... A ljetos kad smo sa mora isli divila sam se uu tetkinoj basci kako super raste i izgleda reko jel moze pelcer za sedrenok..kaze ama donijet cemo vam nece narast ma sedreniku
I tebe vala pa bolje ti je na gotovo Sarita uglavnom ima adresu ima i bastu kod roditelja ili neka salje ubuduce tog voca i povrca domaceg ili me eto da dovucem jervja palcere nemam gdje sem kod prija mi
slike ne mogu da postavim pa ce to uraditi medic, moja swap drugarica
divne saam stvarcice dobila
Sarita, partnerice moja, neka mi te dodijeli Imancica, pogodila si u bobu u odabiru boje i voca, i to organskog iz roditeljske baste, zna ona da mi samo organsko jedemo mogla si bar jod 2-3 jabucice domace staviti, za ono sijelo vecernje na rr Ukrasni bros vec ima svoje mjesto, bas ce mi dobro doci u nekim kombinacijama, cokolada uvijek. Marama u ovoj boji pun pogodak jer mi ista trebala, ali bas ista Suvenircic Mostara odnosno magnet vec na frizideru stoji Volim tu Moskvu nasu, predivne trenutke ljubavne dozivismo jednom prilikom Za jedno dugotrajno, novo prijateljstvo na relaciji Sarajevo-Mostar Poselami mi Masu i kompaniju Hvala od srca na divnim stvarcicama
Vreca kiwija me nasmijala do suza, a tek djecu. Njihovoj sreci nema kraja kada se neki poklon otvara
koliko divnih rijeci
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......