Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 10:32:48
ziki
SUper pokloni, jedva čekam taj album da vidim još jednom sve poklone
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 10:32:52
Medić*
Bravo damma I meni trebaju ove ( ne mogu se naziva sjetiti ) za ruke ispod tunika Super cure
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 11:35:23
madam x
Lijepi pokloni, . Svaka, ali bas svaka žena je stavila uz poklon nešto slatko, pa sam ja sinoć tražila pravila, jer sam mislila da je to definisano istim I fakat nema, znači sve isto razmišljate Iman, svečano se prijavljujem kao prvi učesnik idućeg swapa, znači i ako me me bude, piši me, ili me obavijesti putem PP na FB.
[Obrisana poruka] 31.1.2015 11:55:45
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 12:09:25
Hannica
IZVORNA PORUKA: medic slatki Bravo damma I meni trebaju ove ( ne mogu se naziva sjetiti ) za ruke ispod tunika Super cure Rukavi. ...samostojeći.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 12:31:41
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: medic slatki Bravo damma I meni trebaju ove ( ne mogu se naziva sjetiti ) za ruke ispod tunika Super cure Rukavi. ...samostojeći. Tako meni kad mozak odjednom zablokira Boze sacuvaj Bas ti hvala. Imam ih i kupovala ali trebam ponoviti ove samostojece stvarcice
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 13:06:16
eky_36
Smrc-smrc ja nisam nista dobio :-(
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 13:08:07
Medić*
IZVORNA PORUKA: eky_36 Smrc-smrc ja nisam nista dobio :-( Jel draga dobila ? :)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 13:10:21
eky_36
Jeste draga al ja nisam kmeeee
[Obrisana poruka] 31.1.2015 13:32:11
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 14:34:56
henna ze
valjda sam zalijepila ...s moba draga moja skvo...divna.. hvaaaaala
< Poruku je uredio henna ze -- 31.1.2015 14:41:17 >
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 14:41:41
Medić*
Ja s moba ne mogu otvoriti :)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 14:42:15
Medić*
.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 14:43:07
Medić*
IZVORNA PORUKA: henna ze valjda sam zalijepila ...s moba draga moja skvo...divna.. hvaaaaala Predivno zaista i koliko znam tvoje boje
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 14:54:12
Galicia
Super, lijep sal. A gdje je cokolada, jel Skvo?
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 14:57:57
Bella.88
IZVORNA PORUKA: henna ze valjda sam zalijepila ...s moba draga moja skvo...divna.. hvaaaaala
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 15:07:15
Skvo RR
super...bas mi je drago hena da ti se dopada...
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 15:11:06
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Galicia Super, lijep sal. A gdje je cokolada, jel Skvo? ma ja sam fol na zdravoj ishrani..mogla sam joj mozda kivi poslati
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 15:33:26
Medić*
IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: Galicia Super, lijep sal. A gdje je cokolada, jel Skvo? ma ja sam fol na zdravoj ishrani..mogla sam joj mozda kivi poslati Ona voli banane Uglavnom jako mi se poklon svidja. Jesu ovo oba novcanika ?
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 16:00:16
veeseelaa
stigao i moj swapić od ananas ze hvala draga moja! knjiga ima i posvetu al je potpisana punim imenom i prezimenom ,pa sliku posvete neću objaviti u kutiji je ogledalce, predivno je
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 16:03:14
Medić*
Super ananasko Ogledalce je preslatko Ma sve. Jel ovo samo dvije cokoldne bobe
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 16:05:32
EEDITH
svi pokloni su divni,ali kada sve sagledaš i posložiš ........ mi smo jedna divna porodica
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 16:10:08
veeseelaa
ma kako nismo, volim RR medić dvije čokoladne bombonice , jedna je pojela AJša,jednu Esmica
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 16:10:43
Medić*
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ma kako nismo, volim RR medić dvije čokoladne bombonice , jedna je pojela AJša,jednu Esmica
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 16:16:21
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: Galicia Super, lijep sal. A gdje je cokolada, jel Skvo? ma ja sam fol na zdravoj ishrani..mogla sam joj mozda kivi poslati Ona voli banane Uglavnom jako mi se poklon svidja. Jesu ovo oba novcanika ? ne..jedno je za kljuceve, drugo za vizitke..
Anketa
Kako bi reagovale ..пеперутка16 .. da vaš muž ode na kafu sa bivšom curom, koju nije video niz godina, pa da se "ispričaju"?
Oznake