Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 10:32:48
ziki
SUper pokloni, jedva čekam taj album da vidim još jednom sve poklone
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 10:32:52
Medić*
Bravo damma I meni trebaju ove ( ne mogu se naziva sjetiti ) za ruke ispod tunika Super cure
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 11:35:23
madam x
Lijepi pokloni, . Svaka, ali bas svaka žena je stavila uz poklon nešto slatko, pa sam ja sinoć tražila pravila, jer sam mislila da je to definisano istim I fakat nema, znači sve isto razmišljate Iman, svečano se prijavljujem kao prvi učesnik idućeg swapa, znači i ako me me bude, piši me, ili me obavijesti putem PP na FB.
[Obrisana poruka] 31.1.2015 11:55:45
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 12:09:25
Hannica
IZVORNA PORUKA: medic slatki Bravo damma I meni trebaju ove ( ne mogu se naziva sjetiti ) za ruke ispod tunika Super cure Rukavi. ...samostojeći.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 12:31:41
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: medic slatki Bravo damma I meni trebaju ove ( ne mogu se naziva sjetiti ) za ruke ispod tunika Super cure Rukavi. ...samostojeći. Tako meni kad mozak odjednom zablokira Boze sacuvaj Bas ti hvala. Imam ih i kupovala ali trebam ponoviti ove samostojece stvarcice
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 13:06:16
eky_36
Smrc-smrc ja nisam nista dobio :-(
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 13:08:07
Medić*
IZVORNA PORUKA: eky_36 Smrc-smrc ja nisam nista dobio :-( Jel draga dobila ? :)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 13:10:21
eky_36
Jeste draga al ja nisam kmeeee
[Obrisana poruka] 31.1.2015 13:32:11
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 14:34:56
henna ze
valjda sam zalijepila ...s moba draga moja skvo...divna.. hvaaaaala
< Poruku je uredio henna ze -- 31.1.2015 14:41:17 >
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 14:41:41
Medić*
Ja s moba ne mogu otvoriti :)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 14:42:15
Medić*
.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 14:43:07
Medić*
IZVORNA PORUKA: henna ze valjda sam zalijepila ...s moba draga moja skvo...divna.. hvaaaaala Predivno zaista i koliko znam tvoje boje
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 14:54:12
Galicia
Super, lijep sal. A gdje je cokolada, jel Skvo?
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 14:57:57
Bella.88
IZVORNA PORUKA: henna ze valjda sam zalijepila ...s moba draga moja skvo...divna.. hvaaaaala
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 15:07:15
Skvo RR
super...bas mi je drago hena da ti se dopada...
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 15:11:06
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Galicia Super, lijep sal. A gdje je cokolada, jel Skvo? ma ja sam fol na zdravoj ishrani..mogla sam joj mozda kivi poslati
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 15:33:26
Medić*
IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: Galicia Super, lijep sal. A gdje je cokolada, jel Skvo? ma ja sam fol na zdravoj ishrani..mogla sam joj mozda kivi poslati Ona voli banane Uglavnom jako mi se poklon svidja. Jesu ovo oba novcanika ?
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 16:00:16
veeseelaa
stigao i moj swapić od ananas ze hvala draga moja! knjiga ima i posvetu al je potpisana punim imenom i prezimenom ,pa sliku posvete neću objaviti u kutiji je ogledalce, predivno je
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 16:03:14
Medić*
Super ananasko Ogledalce je preslatko Ma sve. Jel ovo samo dvije cokoldne bobe
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 16:05:32
EEDITH
svi pokloni su divni,ali kada sve sagledaš i posložiš ........ mi smo jedna divna porodica
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 16:10:08
veeseelaa
ma kako nismo, volim RR medić dvije čokoladne bombonice , jedna je pojela AJša,jednu Esmica
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 16:10:43
Medić*
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ma kako nismo, volim RR medić dvije čokoladne bombonice , jedna je pojela AJša,jednu Esmica
RE: Prvi nekreativni RR Swap 31.1.2015 16:16:21
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: Galicia Super, lijep sal. A gdje je cokolada, jel Skvo? ma ja sam fol na zdravoj ishrani..mogla sam joj mozda kivi poslati Ona voli banane Uglavnom jako mi se poklon svidja. Jesu ovo oba novcanika ? ne..jedno je za kljuceve, drugo za vizitke..
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake